2020 Mercedes-AMG A45 ortaya çıkmaya başladı

Nürburgring’de görüntüleri çekilen aracın sadece ön ve arka kısmında oldukça az miktarda kamuflaj malzemesinin kullanıldığını görüyoruz.

Yeni nesil Mercedes-AMG A45’in testlerinde sona yaklaşılırken, performanslı hatchback model kamuflajlarının bir kısmına veda etmiş durumda. Nürburgring’de yapılan testler sırasında DCNCars adlı instagram sayfası tarafından görüntüleri çekilen aracın sadece ön ve arka kısmında oldukça az miktarda kamuflaj malzemesinin kullanıldığını görüyoruz.

Azalan kamuflajla birlikte malumun ilanı diyebileceğimiz şekilde, A45’in A35’e kıyasla çok daha sportif detaylara sahip olacağını söylebiliriz. Ön bölümde Panamericana ızgaraya ev sahipliği yapacak olan model, arka bölümde ise büyük bir spoyleri ve dörtlü egzoz çıkışını içerisinde barındıracak.

AMG mühendisleri ayrıca süspansiyonu, frenleri ve yol tutuşunu iyileştirdiler, bu nedenle performanslı otomobilin selefine kıyasla daha iyi bir sürüşe sahip olması bekleniyor. Tüm bunların yanı sıra gelen haberlere göre A45’in S versiyonu 2.0 litrelik turbo beslemeli dört silindirli motorundan yaklaşık olarak 420 beygir güç elde edecek. Standart versiyonun ise 385 beygir civarında bir güce ev sahipliği yapacağı konuşuluyor.

Mevcut A45 AMG modelinin 0-100 km/s hızlanmasını 4.2 saniyede tamamladığını düşündüğümüzde, yeni nesil A45 AMG’nin artan güç, aerodinamik ve ağırlık azaltılması ile birlikte bu rakamın altına düşeceği söylemek yanlış olmaz.

Şimdiye kadar, tamamen yenilenen A45 AMG’nin ne zaman ortaya çıkacağına dair resmi bir haber yok. Gelen son duyumlara göre Mercedes-AMG A45’in Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda dünya lansmanı gerçekleştirilecek ancak performanslı hatchback modelin tanıtımı bundan birkaç hafta önce internet üzerinden yapılabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu