Genç Rus fenomen, Lamborghini Aventador SV’sini 2 milyon Swarovski ile kaplattı

Üretim bandından kırmızı gövde rengiyle inen Lamborghini Aventador SV, adeta bir mücevhere dönüşmüş

Üretim bandından kırmızı gövde rengiyle inen Lamborghini Aventador SV, adeta bir mücevhere dönüşmüş. Hali hazırda oldukça değerli olan otomobile oldukça uzun süren uğraşlar ve yaklaşık olaarak 2 milyon Swarovski taşı ile birlikte yeni bir boyut kazandırılmış.

Londra’da görüntülenen otomobil, kamyondan indirilip uzaklaşıncaya kadar oldukça büyük ilgi çekti. Süper otomobilin sosyal medya fenomeni Daria Radionova‘ya ait olduğu öğrenildi. Güzel bir otomobil zevki olduğunu söyleyebileceğimiz Radionova, araçları konusunda oldukça aşırıya kaçmaya meyilli görünüyor. Çünkü bu araç Radionova’nın ilk Swarovski kaplı otomobili değil.

Radionova’nın daha önce de Lamborghini Huracan ve bir önceki nesil Mercedes-Benz CLS modellerini Swarovski kaplattığını biliyoruz. Huracan’ın 1.3 milyon adet taşla kaplandığı açıklanırken, CLS’nin kaplanması için 1 milyon Swarovski kullanılmış. Bu araçların nasıl yıkandığını hayal bile edemiyoruz.

Bu Aventador SV’a gelirsek, “dünyanın 2 milyon kristalle kaplanan ilk arabası” olduğu söyleniyor. Bu cesur projeyi ise Londra merkezli CarsInCloaks şirketi üstlenmiş.


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu