Suzuki ve Trend Motosiklet’den yaza merhaba festivali

27 Nisan Cumartesi Günü gerçekleştirilecek renkli etkinlik kapsamında test sürüşleri, güvenli sürüş eğitimleri, yarışmalar ve sürpriz etkinlikler ile katılımcılar keyifli saatler geçirecek

Piaggio, Vespa, Aprilia ve Moto Guzzi markalarının Türkiye distribütörü Trend Motosiklet ve Suzuki, “Yaza Merhaba Festivali”nde motosiklet tutkunları ile bir araya geliyor. Kadıköy Koşuyolu’nda Suzuki Genel Merkezi’nin de yer aldığı alanda 27 Nisan Cumartesi Günü gerçekleştirilecek renkli etkinlik kapsamında test sürüşleri, güvenli sürüş eğitimleri, yarışmalar ve sürpriz etkinlikler ile katılımcılar keyifli saatler geçirecek. Suzuki Türkiye ve Trend Motosiklet Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Ümit Karaarslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlik kapsamında motosiklet dünyasının 1 asıra yaklaşan markalarından olan ve Trend Motosiklet’in distribütörlüğünü üstlendiği İtalyan Moto Guzzi’nin enduro sınıfındaki en yeni modeli V85 TT de ilk kez motosiklet tutkunları ile buluşacak.

Yaza Merhaba Festivali kapsamında lansmanı yapılacak olan ve Paris-Dakar Rallisi’nin 80’lerdeki efsanevi günlerinden ilham alınarak geliştirilen Moto Guzzi V85 TT, festival kapsamında katılımcılar tarafından test edilebilecek. Festivalde sergilenecek diğer model ise efsanevi İtalyan markası Vespa’nın yeni üyesi elektrikli Vespa olacak. İtalya’nın Pontedera bölgesinde üretilen ve Piaggio Grubu’nun elektriksel hareketlilik konusundaki araştırmalarının öncüsü olan Vespa Elettrica, festival alanında motosiklet tutkunları ile buluşacak. Festivalde ayrıca Suzuki V-Storm 650 modeli de yeni renkleri ile boy gösterecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu