Yeni Bentley Flying Spur yüzünü göstermeye başladı

Bentley Flying Spur’a benzersiz dış tasarım detayları ile kendi görsel karakterini vermeyi amaçlıyor.

Bentley, yakında tanıtılacak olan yeni Flying Spur’un ilk görüntülerini ve gizlenebilir kaput üstü simgesini gözler önüne  seren kısa bir videoyu yayınladı.

Yeni Flying Spur, Continental GT ve Porsche Panamera ile aynı MSB platformu üzerinde yükselecek ancak süper lüks modelin, coupe kardeşinin dört kapılı versiyonundan daha fazlasını sunması bekleniyor. Bentley Flying Spur’a benzersiz dış tasarım detayları ile kendi görsel karakterini vermeyi amaçlıyor.

Markanın yeni lüks sedanı, 6.0 litrelik W12, 4.0 litrelik V8 ve 2.9 litrelik V6 şarj edilebilir hibrit motor seçeneklerine sahip olacak. W12 motora sahip Flying Spur’un bir Speed versiyonunun da şirketin planları arasında olduğu öğrenildi.

Yeni Flying Spur, Rolls Royce Ghost gibi modellere ve Mercedes-Maybach S-Class’ın üst düzey versiyonlarına rakip olacak. eni Bentley sedan kabininin Continental GT ile aynı olup olmayacağını hala bilmiyoruz, ancak öyle olsa bile, kimsenin şikayet edeceğini düşünmüyoruz.

Daha seçkin ve premium görünmesi beklenen bir tasarım ve sınırsız seçenek listesi ile yeni Flying Spur’un bu yılın sonunda veya 2020’nin başlarında pazara sunulması bekleniyor.

Bentley bu yıl 100. yaşını kutluyor ve Temmuz ayında özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bu etkinlik de yeni Flying Spur’un dünyayla tanışması için mükemmel bir fırsat gibi görünüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu