Çürümeye bırakılan 11 adet Ferrari yeni sahiplerini arıyor

Ferrari marka otomobiller genellikle açık alanlarda değil, pahalı otoparklara park edilmiş olarak bulunur. Bu nedenle çürümeye bırakılan bir grup İtalyan egzotik ve bir o kadar da nadir otomobille karşılaşıldığında yaşanan şoku hayal bile edemiyoruz.

Aralarında 456, Testarossa, 348, 400i ‘Straman’ Spyder, 308QV, 308 GTS Spyder, Mondial ve Mondial Spyder modellerinin bulunduğu 11 Ferrari görsellerdeki gibi yıllardan beri bekliyor. Toplu halde satışa sunulan bu modelleri geri toplamak ise büyük meblağlara mâl olabilir.

Terkedilmiş Ferrari’lerin bir kısmının gövdesi paslanmış ve boyaları soyulmuş. Bazılarının pencereleri artık yerinde durmazken, çoğu modelin iç kısmı küf ile kaplanmış. Testarossa’nın ön panelindeki derinin ise tamamen parçalanmış olduğunu görüyoruz.

Ferrarichat internet sitesinin PaulC adlı kullanıcısının paylaştığı bilgiler ve görsellere göre otomobiller ABD’nin Teksas eyaletinde bulunuyor. Aldığımız bilgilere göre 2008 yılından bu yana araçların sahibi ile bir depo arasında yaşanan sorun nedeniyle araçlar bu pozisyona düşmüş. Sorunu çözemeyen araç sahibi ise daha sonra otomobillerini toplu halde satmaya karar vermiş. Ancak yine de bir sonuç alınamamış.

2017 yılında ise bu 11 Ferrari’nin sahibi olan kişi vefat etmiş ve ailesi de araçları elden çıkarma isteğindeler. Ancak bu sefer otomobiller ayrı ayrı satılacak gibi görünüyor.

Bu tuhaf Ferrari koleksiyonundaki otomobillerin şimdiye kadar ne kadarının satıldığı henüz belli değil. Ancak bir Testarossa’yı veya 308 Quattrovalvole gibi sevilen klasikleri çürürken görmek kesinlikle çok üzücü.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu