Lamborghini Huracan kazada ikiye bölündü

Mucizevi bir şekilde, sürücü ciddi yaralanmalara maruz kalmadan bu kazayı atlatmış.

Mısır’ın Kahire kentinde gerçekleşen kazada bir Lamborghini Huracan geçtiğimiz günlerde ikiye bölündü. Mucizevi bir şekilde, sürücü ciddi yaralanmalara maruz kalmadan bu kazayı atlatmış.

Kaza ile ilgili sınırlı bilgiye sahibiz ancak İtalyan süper otomobili kaza yaptığında bir otoyolda seyahat ediyormuş gibi görünüyor. Kazada başka herhangi bir aracın bulunup bulunmadığı açık olmasa da, Lamborghini’nin bir engelle karşılaştığı ve daha sonra ikiye bölündüğünü söyleyebiliriz. Yerel basın Masrawy’nin yaptığı açıklamaya göre sürücü yüksek hızla giderken, direksiyonu bir anda kırmış ve kaza gerçekleşmiş.

Ortaya çıkan görüntüler, süper otomobilin yolcu bölümünün hemen arkasından ikiye bölünerek motor, arka dingil ve arka gövdeden ayrıldığı görülüyor. Bundan birkaç yıl önce de bir Lamboghini Aventador New York’ta benzer şekilde ortadan ikiye bölünmüştü.

Görüntülerden anladığımız kadarıyla Huracan birkaç yere çarparak durabilmiş. Otomobilin ön kısmı oldukça kötü durumda; ön aksın tamamı hasar görürken, ön cam ve kapılardan birinin eksik olduğunu görüyoruz. Bunların dışında aracın çeşitli bölgelerinde de oldukça büyük hasarlar mevcut.

Kazada dikkat çeken bir diğer detay ise, yerel güvenlik güçlerine göre sürücünün kazayı küçük çaplı çürükler dışında hiçbir yara almadan atlatması. Bu haber doğruysa, Lamborghini’nin gerçekten güvenli bir otomobil ürettiğini söyleyebiliriz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu