Skoda ‘Anne Olunca Anlarsın’ diyor

Her anne özel ve değerlidir. Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazarı, tüm dünyada ‘Anneler Günü’ olarak kutlanır. ”Anneler Günü”nünde Skoda da en değerli varlıklarımız olan annelerimiz için, geçtiğimiz yıl ilkini başlattığı kurumsal farkındalık projesine bu yıl da devam ediyor.   

Skoda, kadınların ‘‘Anne Olunca Anlarsın’’ diyerek, gerek çocuklarına gerekse trafikteki tüm sürücülere örnek olacak davranışlarını, annelerin yollardaki maceraları üzerinden kutluyor. 

“Anneler Günü”nde sosyal sorumluluk ve farkındalık projesi ile hayat yolculuklarının en başından itibaren rehberlik ettiği, her koşulda desteklediği çocuklarına anneler, bu sefer trafikte güvenliği ve kurallara uymayı öğretiyor. Hayattaki daha pek çok şey için öğretmenlik yapan anneler “Anneler Günü“nde bu kez çocuklarına, sarı ışıkta neden durduğumuzu, hız sınırına niye uyduğumuzu, yayalara niye yol verdiğimizi anlatıyor.

Kadına önem veren ve günlük yaşamın içinde özellikle kadın Skoda müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak, diğer markalardan farklı bir takım çözümler üzerinde çalışan Skoda, bu çözümleriyle de fark yaratmayı hedefliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu