Ford v Ferrari filminin ilk fragmanı yayınlandı

Şimdiye kadarki en büyük otomotiv öykülerinden biri olan Ford ve Ferrari mücadelesini konu alan Ford v Ferrari filminin ilk fragmanı yayınland. Filmde Matt Damon Caroll Shelby’yi, Christian Bale, Ken Miles’ı ve Jon Bernthal ise Lee Iacocca’yı canlandıracak.

Film, 1966 yılındaki 24 saatlik Le Mans yarışındaki Ford ve Ferrari arasındaki mücadeleyi bizlere aktaracak.

Filmin konusuna değinecek olursak; Ford’un Ferrari’yi satın alma girişimlerinin sonuçsuz kalması üzerine Henry Ford II, bu duruma çok sinirlenerek pistlerde Ferrari‘yi geride bırakacak bir otomobil üretmek için en iyi mühendislerini seferber eder ve doğrudan Enzo Ferrari’ye bir savaş açar.

Fragmanı izlemek bile heyecanlanmamız için yeterli oldu. Filmi çekmek için önemli bir bütçe ayrıldığını biliyoruz ayrıca bu önemli aktörlerin de tüm yeteneklerini filmde sergilediği görülüyor.

Film, İngiliz doğumlu yarış pilotu olan Ken Miles ve GT40‘ı bugün hepimizin bildiği Le Mans efsanesine dönüştüren Carroll Shelby’ye odaklanıyor.

20th Century Fox, uzun zamandır 1960’larda Ford ve Ferrari arasındaki rekabete dayanan bir film çıkarmaya çalışıyordu. 2013’ten bu güne de yönetmen James Mangold, senaryo yazarları Jez ve John-Henry Butterworth ile birlikte filmin temellerini atmaya başlamışlardı.

“Ford v Ferrari” fiminin 15 Kasım’da sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu