Hidrojenle çalışan otomobil I-Tech ‘te

Ankara Üniversitesi Hidromobil Takımı ve Ankara Üniversitesi bünyesindeki mühendislik dallarında okuyan öğrencilerden oluşuyor. Hidroket-Fizart 14-16 Haziran tarihleri arasında Ankara Üniversitesi’nde düzenlenecek olan I-TECH ‘te. I-TECH ‘te hidrojenle çalışan araçlarını sergileyecek olan Hidroket-Fizart fuarda dikkatleri üzerine çekecek. Hidroket-Fizart’ın I-TECH’te sergilenecek olan ve hidrojenle çalışan aracı, Ankara Üniversitesi öğrencileri tarafından yapıldı. Hidroket-Fizart ayrıca I-TECH’te Güneş ve Hybrid araçlar sergisi ile yer alacak.

Toyota yeni simülatörüyle e-spor ’u yaygınlaştıracak

“Yurt içinden ve yurt dışında binlerce katılımcının olması bekleniyor.”

I-TECH ‘te katılımcılar drone, e-spor, start-up gibi konularda bilgi sahibi olabilecekler

I-TECH’te katılımcılar Sanal ve Artırılmış Gerçeklik, Yapay Zeka, Robotik, Internet of Things; Drone, E-Spor, E-Müzik, Evde Eğlence, 3D Yazıcılar, Oyun Ekipmanları, Start-up, Melek Yatırımcılar, Mobil Aplikasyon Sistemleri’nin son trend ürünlerini keşfedebilecek.

Ankara’nın ilk teknoloji fuarı I-TECH, ilginç teknolojik şovlara ev sahipliği yapıyor.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ankara Ticaret Odası’nın destekleri ve Ankara Üniversitesi Akıllı Sistemler ve Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASTAM) işbirliğiyle gerçekleştirilen I-TECH’i destekleyen kurumlar arasında ayrıca Ankara Kalkınma Ajansı, BTK, TBV, TÜBİTAK, DEİK, ASO, TÜBİSAD, ETİD, TESİD, Digital Europe, Consumer Technology Association, MMA, WITSA, EITO, ITOC yer alıyor.

HHB Expo tarafından düzenlenen I-TECH yurt içinden ve yurt dışından binlerce katılımcıyı ağırlayacak.

Web sitesini ziyaret etmek ve daha fazla bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu