Suzuki motorsikletlerde avantajlı yaz fırsatları

Suzuki GSX-R125 ve GSX250R modellerinde anlaşmalı bankalara özel 10 bin TL’ye kadar 9 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor

Suzuki, yaz aylarında başarılı motorsiklet modelleri GSX-R125 ve GSX250R için sunduğu avantajlı ödeme seçenekleriyle dikkat çekiyor. Yaz aylarında GSX-R125 ve GSX250R modellerinde anlaşmalı bankalara özel 10 bin TL’ye kadar 9 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Axess, Bonus, World, Finansbank ve Halkbank kredi kartlarını kapsayan kampanya, 250 cc ve altı motorlarda yüzde 0 ÖTV avantajıyla birlikte Haziran ayı sonuna kadar geçerli olacak.

Dünya çapında bir milyondan fazla satış adetine ulaşan Suzuki GSX-R serisi, hafifliği ve sınıfının en iyi performansını sergilemesiyle rakiplerinden ayrılıyor. 125 cm3 sınıfında en iyi güç-ağırlık oranı ve hızlanmaya ilave olarak çevik yol tutuşuna sahip olan Suzuki GSX-R125, yakıt ekonomisi sunuyor. GSX250R ise pozitif tepki, daha geniş güç aralığı, kullanım kolaylığı ve yakıt tasarrufu gibi özellikleriyle de dikkat çekiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu