Arkadan motorlu Corvette C8 ortaya çıkmaya başladı

Uzun zamandır beklenen arkadan motorlu Chevrolet Corvette C8 modelinin arka tarafını gözler önüne seren bir görüntü internette paylaşıldı. Bu görselin gerçekliğini doğrulamıyor olsak da orijinal otomobil olduğunu düşünüyoruz.

Corvette Forum‘da paylaşılan Chevrolet C8 Corvette’nin Elkhart Mavi renginde olduğu görülüyor. Son dönemde birçok casus fotoğrafı paylaşılan aracın arka bölümü de oldukça tanıdık geliyor.

Aracın stop lambalarından başlayacak olursak, C8 Corvette’te Camaro izleri görüyoruz. Lambaların üst kısımları beyaz olarak tercih edilirken alt kısımlar ise kırmızı olarak belirlenmiş. Bunun dışında aracın geçtiğimiz yıllar içinde prototiplerinde gördüğümüz ilgi çekici bir spoylere sahip olduğunu görüyoruz.

Stop lambalarının hemen altında ise havalandırma deliklerine yer verilmiş. Plakalık ise arka bölümün tam ortasına yerleştirilmiş ve altıgen bir yapıya sahip. Parlak siyah renkli difüzör ve dörtlü egzoz çıkışı ise C8 Corvette‘nin agresif karakterine katkıda bulunuyor.

Oldukça agresif bir arka tasarıma sahip olan C8 Corvette’nin ön bölümünün de benzer bir karaktere sahip olacağını düşünüyoruz. Chevrolet, C8 Corvette modelini 18 Temmuz’da tanıtacak. İlerleyen günlerde arkadan motorlu model hakkında daha fazla bilgiye ulaşacağımızı düşünüyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu