2020 Corvette C8 piste indi

“Lets Go” olarak adlandırılan klipte, Zora Arkus-Duntov’u CERV I’in direksiyonuna geçip yarış gözlüğünü takarken görüyüruz.

Chevrolet, 2020 Corvette teaser kampanyasına hız verdi. Şirket, yeni video ile Corvette C8’in motorunun ortada konumlandırılacak olmasına atıfta bulunuyor.

“Lets Go” olarak adlandırılan klipte, Zora Arkus-Duntov’u CERV I’in direksiyonuna geçip yarış gözlüğünü takarken görüyüruz. Bunun, Zora’nın sonunda ortadan motorlu C8’in yaratılmasına yardımcı olduğu için uygun bir hediye olduğunu söyleyebiliriz.

Daha sonra Amerikan inovasyonuna ve performansına odaklanan klip, Apollo uzay aracını ve F-14 savaş uçağını bizlere gösteriyor. Daha sonra ise bir zamanlayıcı çeşitli Corvette modellerinin görüntüleri eşliğinde 18 Temmuz’daki tanıtım tarihine kadar saymaya başlıyor. Bunların arasında CERV II ve III’ün yanı sıra ikonik Aerovette de yer alıyor. Corvette Indy konseptini ve birkaç C7.R yarış arabasına da yine videoda yer verilmiş.

Videoda fazla bir ayrıntı verilmiyor gibi görünüyor ancak 16. saniye içerisinde bir motor kesitini çok kısa görebiliyoruz. Bu durum herhangi öneme sahip mi bilmiyoruz ancak biz Chevrolet’in Corvette C8’in ortadan motorlu düzenine gönderme yaptığını düşünüyoruz.

Chevrolet yeni modelleri hakkında ağzını oldukça sıkı tutuyor. Yeni modelin motor kaputunun altında 466 beygir güç ve 630 Nm tork üretebilen 6.2 litrelik V8 motorun geliştirilmiş bir versiyonunun kullanılması bekleniyor. LT2 olarak adlandırılması beklenen yeni motorun yaklaşık 507 beygir güce sahip olacağı ve sadece sekiz ileri çift kavramalı bir şanzımanla sunulabileceği gelen haberler arasında.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu