Fiat Professional, Temmuz ayında ÖTV’yi karşılıyor

Fiat Professional, Temmuz ayında da tüketicinin yanında olmayı sürdürürken “ÖTV Bizden” kampanyasıyla Temmuz ayında büyük avantaj sağlıyor.

Ay sonuna dek yapılacak alımlarda ÖTV’yi karşılayan Fiat Professional, işini bilenlerin tercihi Fiorino ve ticaretin patronlarının gözdesi Doblo ailesinin Combi versiyonlarında ses getirecek bir kampanyaya imza atıyor. Kampanyada ayrıca, Combi versiyonlarda 1.99 sabit faizli kredi imkanı da sunuluyor.

ÖTV kalkıyor mu? ÖTV kalkacak mı?

Geniş ürün gamına sahip Fiat Professional, Temmuz ayında da düzenlediği kampanyalarla işin erbaplarının yanında olmak istiyor. Tofaş’ta üretilerek dünyanın pek çok ülkesine ihraç edilen, ticari araç kullanıcılarının ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayan Fiat Fiorino ve Fiat Doblo’nun Combi versiyonlarında, ÖTV’yi Fiat karşılıyor.

Fiorino ve Doblo ailesinin Combi versiyonlarında sunulan “ÖTV Bizden” kampanyası, ÖTV teşviklerinin son bulduğu Temmuz ayında büyük avantaj sağlıyor. Fiat Doblo ve Fiorino’nun Combi versiyonlarında yüzde 1.99 sabit faizli kredi imkanı da ay boyunca devam edecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu