Giriş seviyesi Volkswagen Arteon tanıtıldı

Mevcut Elegance ve R-Line donanım seviyelerine ek olarak, İngiltere’de yeni SE donanım seviyesine sahip Volkswagen Arteon tanıtıldı. Yeni versiyon, modelin giriş seviyesini oluşturacak.

Her ne kadar giriş versiyonu olsa da yeni donanım seviyesi birçok standart özelliği içerisinde barındırıyor. 18 inçlik Almere alaşım jantlarla sunulacak olan araçta, LED farlar, adaptif hız sabitleyici, 8 inç dokunmatik ekranlı Discover navigasyon sistemi, iki USB bağlantı noktası, üç bölgeli klima, ön ve arka park sensörleri standart olarak yer alacak. Apple CarPlay ve Android Auto kullanımına olanak sağlayan Wireless App Connect sistemi de yeni donanım seviyesindeki yerini almış durumda.

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon SE ilk olarak yedi vitesli bir DSG çift kavramalı otomatik şanzımana eşleştirilmiş 190 beygir güç üretebilen 2.0 litre TSI benzinli ünite ile sunulacak. 100 km’de ortalama 6.4 litre yakıt tüketen modelin CO2 emisyonu ise 144 g/km olarak açıklandı.

Volkswagen’im 150 beygirlik 2.0 litrelik TDI motor seçeneğini de yılın ilerleyen döneminde sunması bekleniyor. Dizel motor, altı ileri manuel veya 7 ileri DSG şanzıman seçenekleri ile satışa çıkacak. Bu haftadan itibaren İngiltere’de aracın siparişleri alınmaya başlandı.

Yeni giriş seviyesi modeline ek olarak Volkswagen Arteon, 2020 model yılı için makyajlı Passat modelindeki 9,2 inçlik dokunmatik ekranlı yeni Discover Navigation Pro Modüler Bilgi Eğlence Matrisi (MIB3) sistemine kavuşacak. Yenilenen model ayrıca silindir kapama teknolojisine sahip 150 beygirlik 2.0 litrelik TDI motorla da satın alınabilecek. Yeni model yılında aracın CO2 emisyon değerlerini düşürecek revizyonların da yapılması planlanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu