Jaguar ve Land Rover’dan yaz avantajları

Borusan Otomotiv Türkiye distribütörü olduğu Jaguar ve Land Rover için, Temmuz ayına özel avantajlar sunuyor.

F-PACE modelinde geçerli 30.000 TL’lik takas desteğinin yanı sıra 200.000 TL kredi için, 12 ay vade ve %0 faiz imkânı sunan Borusan Otomotiv, satış sonrası için de Temmuz ayına özel önemli avantajlar sağlıyor. Borusan Otomotiv ayrıca Yetkili Servisleri’nde yapılacak “Ücretsiz 10 Nokta Kontrolü”nün ardından, parça değişiminde % 25 avantaj sunuyor.

Jaguar F-PACE’te %0 faiz fırsatı ve 30.000 TL takas desteği

Jaguar tutkunlarına Temmuz ayında F-PACE modelinde geçerli olan kampanya kapsamında 30.000 TL’lik takas desteği sunulacak. Bunun yanı sıra müşteriler 200.000 TL kredi için, 12 ay vade ve %0 faiz imkânından da yararlanabilecekler.

Dünya’da Yılın Otomobili Jaguar I-Pace oldu

Ayrıca %0 faiz kampanyasından yararlanan müşterilere 3 yıl boyunca geçerli Jaguar Care Bakım Paketi de ücretsiz sunuluyor.

Ücretsiz 10 nokta kontrolü ve parça değişiminde %25 avantaj imkanı

Borusan Otomotiv’in Jaguar ve Land Rover sahiplerine sunduğu Yaz Servis Kampanyaları kapsamındaki, 1 – 31 Temmuz arasında geçerli Ücretsiz 10 Nokta Kontrolü; lastik ve jantları, aydınlatma sistemlerini, silecek lastiklerini, araç alt kısım kontrolünü, akü durum kontrolünü, motor kayışı ve gergi bilyalarını, fren balatası ve diskleri, A/C ve havalandırma sistemlerini ve diyagnoz cihazı ile araç arıza kaydı kontrolünü kapsıyor. “10 Nokta Kontrolü”nün ardından yapılacak parça değişiminde %25 avantaj Borusan Otomotiv Yetkili Servisleri’nde sunuluyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu