Yeni Nissan GT-R Nismo tanıtıldı!

Yenilenmiş Nissan GT-R NISMO, 2019 New York Motor Show’da gösterime girdikten sonra 174,995 £ ‘dan başlayan fiyatlarla siparişlerini almaya başlayacak.

Nissan Skyline GT-R ‘ın 50 yıllık başarı dolu tarihi

Yeni Nissan GT-R Nismo, İngiltere’de satışa sunulmaya hazır. Japon firmasının sevilen spor arabası, bu yılki New York Motor Show’da bir dizi performans yükseltmesi, yeniden tasarlanan bir dış kısım, hafifletilmiş bir gövde ve biraz değiştirilmiş bir iç mekan ile sonuçlandı. GT-R GT3 yarış otomobilinden alınan özel turbo, standart 3.8 litrelik V6 motora uygulandı. 592 beygir ve 652 Nm güç verileri aynı kalmış olsa da yeni turbo sayesinde tepkilerin daha iyi olduğu söyleniyor.

Motor gücünü hala yere dört tekerden iletiyor. Standart GT-R altı ileri çift kavramalı şanzımanında da yapılan küçük revizyonlar var. Nissan ayrıca, “daha ​​agresif ve sezgisel” vites değişimleri sunduğunu iddia ettiği otomobilin adaptif vites değiştirme kontrolünü (ASC) de yeniden ayarladı. Ayrıca el yapımı titanyum bir egzoz sistemi de eklenmiş ve sesinin muhteşem olduğu iddia ediliyor.

Diğer performans eklentileri ise Seramik fren diskleri, Brembo kaliperler ve yeni nesil Bilstein amortisörler. Nissan’ın direksiyon tepkilerini iyileştirdiği ve viraj alma dengesini geliştiren, artık GT-R Nismo’da standart sunulan, daha geniş tabanlı ve daha az oluk içeren Dunlop lastikler ile geliyor.

Dışarıda yapılan güncellemeler arasında karbon fiber destekli yan marşpiyeler, kaput, tavan, bagaj kağaı ve aero kit bulunuyor. Ayrıca 20 inç RAYS özel jantları da söylemezsek olmaz. GT3 modelindeki gibi ön spoyler, motorun hava almasını iyileştiriyor ve rüzgar direncini azaltıyor.

Gözden geçirilen iç mekan, mekanikte ve dışarıda yapılan güncellemelere ayak uydurmak için alcantara ve karbon bulunan yeni koltuklar eklendi. 1.4 kilo kadar hafifleyen koltuklar daha iyi yanal desteklere sahipler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu