2020 BMW 4 Serisi sonunda kendini gösterdi

Kamufulajlı hali ile karşımıza çıkan 2020 BMW 4 Serisi sonunda asfalta dokundu.

Maalesef kamufulaj hala orada, bu yüzden otomobilin zarif tasarım öğeleri gizliliğini koruyor. Yine de, geniş arka çamurluklarını, daha ince farlarını kız kardeşi 3 Serisi’nden net bir şekilde ayırt etmek pek de zor olmuyor.

Profilden baktığımızda da tavanın arka kısmındaki eğimin her zamankinden fazla olduğunu ve sportif bir görünüm kazandırdığını görüyoruz. Segmentteki en yeni otomobil olacağı için neye benzeyeceğini görmek bizleri heyecanlandırıyor.

2020 BMW 4 Serisi

Hangi 4 Serisi’ni tercih ederseniz edin, Coupe, Cabrio, Gran Coupe olsun, tüm motor ve şanzıman seçenekleri en yeni 3 Serisi’nden alınacak. Bu da bizlere turbo şarjlı dört ve altı silindirli motorlar olacağını söylüyor. Ayrıca 430e iPerformance adı verilen hibrit motor seçeneğini de 2020 yılında göreceğiz.

Model gamının tepesinde yer alacak olan M4’te ise 3.0 litrelik çift turbo beslemeli 6 silindirli motor yer alacak. Bu motor hali hazırda X3 M ve X4 M modellerinde de görev yapıyor. Aynı motoru yakında tanıtılacak olan M3’te de göreceğiz.

2020 BMW 4 Serisi modelinin yıl sonunda resmi olarak tanıtılması ve satışlarının da 2020’nin ilk çeyreğinde başlaması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu