Alfa Romeo’dan sert hamle: 4C Competizione Limited Edition

Modena’da, İtalyan Motor Vadisi’nin kalbinde üretilen Alfa Romeo 4C Competizione Limited Edition piyasaya sürüldü. Böylelikle İtalyan üretici gözleri yeniden üzerine çekmeyi başardı.

4C Competizione Limited Edition, standart versiyona göre bazı farklılıkları bünyesinde barındırıyor. En önemlisi, otomobil hangi sürüş modunu seçtiğine bağlı olarak farklı egzoz sesleri sağlayan Akrapovic çift modlu egzoz sistemi ile standart olarak geliyor.

Alfa Romeo 4C Competizione Limited Edition, sadece kaporta, tavan ve arka tarafında üzerinde siyah ve kırmızı renk tonları bulunan Vesuvius mat boya ile satışa sunulacak. Ayrıca karbon fiber arka spoiler, karbon fiber aynalar ve karbon hava girişleri 4C Competizione Limited Edition’a özel olarak geliyor. Ultra hafif malzemeler ile maksimum hafifliği hedefleyen 4C Competizione’nin kullanıcılarına daha sportif ve performanslı sürüş yaşatacağına hiç şüphemiz yok. Koyu renkli alaşım jantlarına ise önde 18 inç arkada 19 inç ölçülerinde yer verilmiş. Kırmızı fren kaliperi ise standart modelde bulunduğu gibi 4C Competizione Limited Edition’da da görülüyor.

Kabinde ise siyah deri ve alkantara koltukların yanı sıra alkantara ekler ve kırmızı dikişli deri spor direksiyon simidi yer alıyor. Koltukların arkasına monte edilmiş bir subwoofera sahip premium ses sistemi de unutulmamış.

Otomobil, 237 PS ve 350 Nm Tork sağlayan standart modellerle aynı 1,75 litrelik turbo şarjlı dört silindirli motora ev sahipliği yapıyor.

İtalyan otomobil üreticisi, Alfa Romeo 4C Competizione Limited Edition’dan sadece 108 adet üretecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu