Lamborghini Huracan’ını havuza sürdü, topuklu ayakkabılarını suçladı

Soraja Vucelic adlı model, Fransa’nın güneyindeki tatil beldesi Cannes kasabasında tatildeyken, süper topuklu ayakkabılarla Lamborghini Huracan Spyder’ının direksiyonuna geçti. Zayıf sürüş becerisi ile yüksek topuklu ayakkabılar bir araya gelince ise olanlar oldu.

Topuklu ayakkabı ile otomobil kullanmak hiç iyi bir fikir değil, hele de bu otomobil V10 motorlu bir İtalyansa. Olay ise şöyle gerçekleşiyor; otomobilini yüzme havuzunun kenarına park etmeye çalışan Vucelic’in sağ ayağı fren pedalı üzerinden kayıyor ve araç sulara gömülüyor.

https://www.instagram.com/p/B0USURZCBkP/

Lamborghini Huracan kazada ikiye bölündü!

Vucelic’in Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Lamborghini Huracan Spyder’ın havuzdan çıkartıldıktan hemen sonraki görüntüleri yer alıyor. Vucelic’in videoya eşlik eden komik başlığını göz aldığımızda çok fazla pişmanlık duymadığını söyleyebiliriz: “Yüksek topuklarınız frenden kaydığında ve Lambo kendini havuzda bulur.”

İtalya süper otomobil dışarıdan bakıldığında çok fazla hasar almış gibi görünmüyor. Ancak sonuçta suya girmek için tasarlanmış bir araç olmadığından bazı pahalı onarım çalışmalarına gerek olacağını düşünüyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu