BMC, yeni pickup modelini görücüye çıkarttı

Türkiye’nin önemli kara taşıtı üreticilerinden olan BMC, ürün yelpazesindeki araçlara yeni bir pickup ile yenisini ekledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İzmir’deki fabrikaya düzenlediği gezi sırasında yeni pickup’ı tanıttı.

5 Eylül’deki ziyarette, Bakan Soylu’ya; BMC Yönetim Kurulu Üyesi Taha Yasin Öztürk ve BMC Ticari ve Kara Araçlarından Sorumlu Genel Müdür Bülent Santırcıoğlu eşlik etti. Bakan Soylu, şirketin üretim tesisi ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

BMC’nin, iç güvenliği sağlayan personelin ihtiyaçlarını dikkate alarak bu pickup’u geliştirmiş. Bakan Soylu, aracın direksiyonuna geçerek fabrika içerisinde deneme sürüşü gerçekleştirdi. Türkiye’nin arazi koşullarına uygun geliştirilen yeni pickup, üstün harekat kabiliyeti ve yük taşıma imkanıyla arazideki personele destek sağlayacak. 

Aracın tanıtımının, 17-22 Eylül’de Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde yapılması planlanıyor. Yeni pickup’ın ismi ve sivil kullanıma uygun olup olmayacağı henüz kesin değil.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu