Ford Mustang esintili elektrikli crossover ortaya çıkıyor

Ford, merakla beklenen Mustang çizgileri taşıyan elektrikli crossover modelinin testler sırasında çekilen kamuflajlı görsellerini yayınladı. Elektrikli araç, efsanevi Ford Mustang modeline bazı tasarım ayrıntıları ile göndermede bulunacak.

Paylaşılan görsel ve video araç hakkında fazla bir ayrıntı ortaya koymuyor. Elektrikli araç, ilk bakışta Ford Escape modelini hatırlatsa da kamuflajlardan kurtulduğunda çok daha çekici görüneceğini umuyoruz

ford mustang

Şimdiye kadarki en hızlı Ford Mustang tanıtıldı

Paylaşılan görsellerin yanı sıra Ford, yeni model hakkında teknik bilgiler vermeyi de ihmal etmedi; yeni model EPA tahminlerine göre en az 300 mil (483 km) menzile sahip olacak. Bunun yanı sıra şirket, Mustang esintili elektrikli crossover modelin 2020 yılının sonbaharında görücüye çıkacağını da açıkladı. Önümüzdeki yıl tanıtılacak olan üretim modeli öncesinde önümüzdeki aylarda yapılacak olan Los Angeles Otomobil Fuarı’nda sunulacak bir konsept model ile araç hakkında daha fazla ipucunun verilmesini bekliyoruz.

Ford ayrıca, “bir Mustang ruhunu yakalamak istiyorsan, hızlı olmalısın” açıklamasıyla, crossover modelin de oldukça hızlı olacağını söylemiş oldu. Şirket, elektrikli modelin bol miktarda ferahlığı ve “saf tork coşkusunu” içinde barındıracağını da belirtti.

Performans özellikleri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı, ancak Ford aracın beş yıl veya 120.000 km’lik kullanımlarda 2020 Escape’ten yaklaşık yüzde 38 daha az bakım masrafına sahip olacağını açıkladı. Şirket ayrıca kapsamlı bir şarj istasyonu ağı sözü verdi. Araç hakkında ilerleyen dönemde daha fazla bilgi bizlerle paylaşılacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu