Tesla Model S güncelleme ile ekstra 50 beygir güç sunacak

Elektrikli otomobil sektörünün öncü firması ve akla gelen ilk markalardan olan Tesla, satışa sunduğu otomobiller için yazılım güncellemeleri ile kullanıcılarının mutlu etmeye devam ediyor. Tesla otomobil modelleri Model S, Model 3 ve Model X, tıpkı bir akıllı telefon gibi düzenli olarak güncelleme alıyor. Bünyelerinde çok güçlü bir merkezi işlem birimi yer alan otomobiller, adeta bir bilgisayar gibi görev yapmakta.

Bu güncellemeler iyileştirmeler sonucunda modellere sürekli olarak yeni özellikler eklenebiliyor. Bu sefer gelen kullanıcılarını mutlu eden güncelleme ise Model S’e tam 50 (Maksimum güce) beygir ekliyor. Yakın bir tarihte herkes için çıkacağı aktarılan güncellemenin müjdesini direkt olarak şirket CEO’su Elon Musk veriyor. Yazılım güncellemesi ile 50 beygir ekstra güç muhteşem görünürken, bu önemli detay Tesla’nın otomobil sektörünün ne kadar ilerisinde olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Bu önemli güncellemenin asıl hedefi ise direkt olarak Porsche Taycan ve Taycan Turbo S‘i geçmek yer alıyor. Bu azımsanmayacak performans artışı ile Taycan Turbo S ile Model S arasındaki hızlanma performansının ciddi şekilde açılacağı duyduğumuz bilgiler arasında.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu