Volkswagen Nivus işte böyle görünecek

Yakın zamanda tanıtılması beklenen 2021 Volkswagen Nivus’un teaser kampanyasına devam ediliyor. Yeni bir görseli yayınlanan Nivus, Volkswagen Polo ile aynı platformu paylaşıyor.

Paylaşılan görsel ile aracın ön bölümünü çok daha net görme fırsatı yakaladık. Bu görselden yola çıkarak aracın Volkswagen Polo, T-Cross ve T-Roc karışımı bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Yatay bir ön ızgaraya sahip olan 2021 Volkswagen Nivus’da krom şeritler aracın LED farları ile iç içe geçmiş.

Alt bölüme baktığımızda ise sportif tamponun geniş bir hava girişine sahip olduğunu görüyoruz. Bağımsız sis farları da bu görünümü destekler nitelikte. Nivus, eğimli tavan çizgisi Volkswagen T-Roc‘a göndermede bulunurken, tavan raylarıyla da SUV karakterini ortaya koyuyor.

SUV modelin daha önce paylaşılan teaser videosunda ise geniş bilgi-eğlence sistemi ekranının yer aldığı iç mekanına odaklanılmıştı. Wi-Fi ve LTE destekli bu bilgi-eğlence sisteminin yanı sıra dijital gösterge paneli de bir diğer dikkat çeken detay olarak karşımıza çıkıyor. Metalik detaylarla süslenmiş altı düz direksiyon simidinin de araca yakıştığını söyleyebiliriz.

Volkswagen Nivus, Brezilta 115 beygir güç üretebilen 1.0 litrelik 3 silindirli motorla satışa çıkacak. Standart olarak 6 ileri manuel şanzımanla sunulacak olan modelde çift kavramalı şanzıman tercih edildiğinde ise gücün 127 beygire ulaştığını görüyoruz. Güney Amerika’da satışa sunulacak olan modellerin hepsi önden çekişli olacak, Avrupa piyasasındaki modeller hakkında detaylar ise henüz bilinmiyor.

Volkswagen, yeni Nivus’u 2020 yılının bahar aylarında Güney Amerika’da satışa sunmaya hazırlanıyor. Avrupa’daki müşteriler ise yeni SUV modeli satın almak için 2021 yılını beklemez zorunda.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu