Makyajlanan 2021 BMW 5 Serisi ortaya çıktı

BMW, ömrünün ortasına gelmiş olan 5 Serisi için makyaj operasyonu çalışmalarını sürdürürken, ortaya çıkan görseller 2021 BMW 5 Serisi modelini gözler önüne serdi. Henüz onaylanmış olmasa da görsellerin oldukça gerçekçi olduğunu söyleyelim.

Güncellenen G30 5 Serisi, daha geniş ön ızgaraya, daha keskin hatlı ön farlara ve yeni stop lambalarına kavuşmuş. Aracın diğer bölümlerinde ise genel anlamda bir değişiklik göze çarpmıyor. Modelin makyajsız fotoğraflarını da paylaşarak sizin da karşılaştırma yapmanızı istiyoruz.

Ön bölümde genişleyen ızgara, önceki türevine göre daha tek parça gibi görünüyor. Daha ince bir yapıya kavuşan ön farların LED gündüz farları da yeni 3 Serisi‘ne göndermede bulunuyor. Değişen farlara uyum sağlamak adına ön tamponda da küçük değişikliklere yer verilmiş. Ön kaput ise aynı kalmış gibi görünüyor.

Arka bölüme doğru geçtiğimizde en büyük değişikliğin stop lambası grafiklerinde gerçekleştiğini görüyoruz. Güncel modelde geleneksel çift şeritli LED’e yer verilirken, yeni modelde tek ve daha kalın bir şerit tercih edilmiş. Bunun yanı sıra arka tampon ve difüzör de elden geçirilmiş. Bagaj kapağı da değişimden ufak da olsa nasibini almış.

Germancarforum sayesinde, 2021 BMW 5 Serisi’nin tam olarak nasıl görüneceğini biliyoruz. Mevcut 3 Serisi’nin bir hayranıysanız, güncellenmiş daha büyük kardeşini de seveceğinizi şimdiden söyleyebiliriz.

Bakalım Bavyeralı üretici 2021 BMW 5 Serisi ile rakipleri Mercedes-Benz E-Serisi ve Audi A6’ya korkulu rüyalar gösterebilecek mi? Bu soru ancak aracın resmi tanıtımından sonra cevaplanabilecek. İlerleyen günlerde 2021 BMW 5 Serisi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmayı umuyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu