Farklı(!) bir Aston Martin DB11 yorumu

Aston Martin DB11, şu anda satışta olan en güzel görünümlü arabalardan biri diye düşünüyoruz. Ancak bazı kullanıcılara bu güzel otomobil yeterli gelmiyor olacak ki bazı değişimler uygulamayı tercih ediyorlar. Bu değişimlerin bazıları pek de iyi sonuçlar doğurmuyor maalesef, tıpkı bu örnekte olduğu gibi.

Bu Aston Martin DB11 ise Kanada’nın Vancouver şehrinde çekilmiş. Aracın sahibinin dikkat çekmek istediği belli oluyor. Bunun için de parlak pembe tonlarını tercih etmiş gibi görünüyor.

Aracın özel boyamadan ziyade kaplama olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden aracın orijinal rengine dönebilecek olması gerçekten içimizi rahatlattı.

Parlak pembe kaplama kesinlikle bizim zevkimize uymuyor ancak bazı insanların neden hoşlandığını anlayabiliyoruz. Kullanılan pembe ile birlikte oldukça dikkat çekici bir aracın ortaya çıktığını söyleyebiliriz. A ve C sütunlarının gümüş renginde olması ise kesinlikle bizim için büyük bir artı niteliğinde.

Gelelim kalp şekilli pembe jantlara. Bu beş ‘kalpli’ jantın bizi aracın renginden daha fazla rahatsız ettiğini belirtelim. Bu jantların seri üretimde olduğu konusunda şüphelerimiz var; büyük ihtimalle bu kalpli jantlar aracın sahibi için özel olarak üretilmiş. Oldukça iyi bir işçiliğe sahip olduğunu söyleyebileceğimiz jantların rengi ile aracın gövde renginin tutmaması da başka bir handikap.

Reddit‘de paylaşılan bu araç sitede de oldukça fazla konuşuldu. Peki sizin yorumunuz ne? Siz Aston Martin’inizi pembeye boyatır mıydınız?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu