2021 Nissan Qashqai’nin iç mekanından ilk resmi görseller

2013 yılından beri piyasada bulunan ikinci nesil Nissan Qashqai oldukça başarılı bir satış döneminin ardından artık yerini selefine bırakmaya hazırlanıyor. Nissan, 2021 Qashqai modelinin iç mekanından ilk resmi görselleri paylaştı.

Qashqai’nin iç mekanında bizi yeni bir düzen ve teknolojik gelişmeler bekliyor

Tamamen yenilenecek olan Qashqai’nin iç mekanında bizi yeni bir düzen ve teknolojik gelişmeler bekliyor. Başarılı modelinin üçüncü neslini piyasaya sürmeye hazırlanan Nissan, birkaç teaser görseli ile otomobil severlere ilk ipuçlarını vermiş oldu.

Yeni nesil ile birlikte iç mekanda ilk dikkat çeken detay daha yukarı konumlandırılan bilgi-eğlence sistemi ekranı oluyor. 9 inçlik bir ekrana sahip olan sistem navigasyon ve akıllı telefon bağlantısı gibi özellikleri içerisinde barındırıyor. Yeni direksiyon simidinin arkasında ise 12.3 inçlik dijital gösterge panelini görüyoruz. Opsiyon listesinde 10.8 inçlik bir baş-üstü ekran göstergesi de yer alıyor. Yeni otomatik vites topuzu ve sürüş modu seçici de 2021 Qashqai’de dikkat çeken yenilikler arasında.

Yeni nesilde 15W’lik kablosuz şarj bölümü de unutulmamış. Büyük boyutlarla dikkat çeken bu bölümden her boyuttan telefonlar yararlanabilecek gibi görünüyor. Nappa deri döşeme ile gelecek olan Nissan Qashqai’nin ön koltukları ısıtma ve masaj özelliklerine de merhaba diyor. Beyaz ambiyans aydınlatmasına yer verilen araçta Bose ses sistemi ve 7 cihaza kadar destekleyen Wi-Fi ve NissanConnect Servisleri de yer alıyor.

Tüm bunlarla birlikte Nissan’dan alınan bilgilere göre yeni Qashqai’de daha uzun bir dingil mesafesi bizleri bekliyor olacak. Özellikle arka koltuktaki yolcular için daha fazla alan sağlayacağı belirtilen yeni Qashqai’de ön,yan ve arka görüş açıları da geliştirilmiş.

Yeni nesil ile birlikte iniş ve binişleri kolaylaştıran daha ergonomik kapılara sahip olacak olan Qasgqai’nin bagaj hacmi de 74 litre arttırılmış ve 12V’lik bir girişe kavuşmuş. Elektrikli bagaj kapağı da yapılan bir diğer yenilik olarak dikkat çekiyor.

2021 Nissan Qashqai, Avrupa pazarı için İngiltere’nin Sundarland kentindeki tesislerde üretilecek. Yeni modelin tanıtımının ise 2021 yılının ilk günlerinde yapılmasını bekliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu