ABD’de bir uçak otobanda otomobil ile çarpıştı

ABD’de eşine az rastlanır bir olay gerçekleşti. ABD’nin Minnesota eyaletinde meydana gelen ilginç olayda zorunlu olarak otobana iniş yapan küçük bir uçak otomobil ile çarpıştı.

2 Aralık’ta yaşandığı belirtilen olayda tek motorlu Bellanca Viking tipi uçak otobana zorunlu iniş yapmak zorunda kalmış. Yol kenarına yerleştirilen CCTV kameraları ise tüm yaşananları kayıt altına almış.

Yaşananlar sırasında otobanda fazla aracın olmaması büyük bir şans olurken, pilotun da çok iyi bir iş çıkardığını söylemek yanlış olmaz. Araçların arasında kendisine küçük de olsa bir yer bulan uçağın pilotu aydınlatma direklerinden de ustaca kaçınmayı başarmış. Her şey çok iyi görünürken sağ şeritte seyreden otomobil ise olayların seyrini değiştirmiş. Yaşanan ilginç kazada neyse ki kimse yaralanmamış. Hem uçaktakilerin hem de araçtakilerin oldukça şanslı olduğu bir gerçek. Bu kaza çok daha kötü bir sonuca yol açabilirdi.

Ancak otomobilin sahibinin artık anlatacağı çok ilginç bir hikayesi olduğunu söyleyebiliriz. ‘Otobanda giderken uçakla çarpıştık’ demek oldukça ilginç olsa gerek.

Ortaya çıkan görüntülerden anladığımız kadarıyla uçağın kanadı otobanda ilerleyen aracın arka bölümüne çarpıyor. Aracın ne kadar hasar aldığını göremiyoruz ancak gelen haberlere göre uçağın tekrar göklerde süzülmesi için önemli bir onarıma girmesi gerekiyor.

WKYC‘nin yaptığı habere göre yaşanan olayın ardından uçak ve aracı kaldırmak için birkaç saat boyunca trafiğe kapatılan yol daha sonra ise tekrar eski halini almış. Buradan her iki araç kullanıcısına da tekrar geçmiş olsun diliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu