Super Bowl’da Hızlı ve Öfkeli 9 sürprizi

Hızlı ve Öfkeli 9, Justin Lin tarafından yönetildi

Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni bölümünün 28 Mayıs tarihinde sinemalarda olması planlanıyor. Filmin yapımcıları da Super Bowl sırasında bir fragman yayınlayarak seyircileri biraz daha heyecanlandırdı.

Serinin dokuzuncu filmi, Dominic Toretto, Letty ve oğlu Brian ile birlikte aksiyondan uzak sessiz bir yaşam sürerken geçmişten gelen bir misafir ile her şeyin değişmesini konu alıyor. Bu misafir ise John Cena’nın canlandırdığı Dom’un kardeşi Jacob’dan başkası değil. Yetenekli bir suikastçı olan Jacob ayrıca olağanüstü sürücülük yeteneklerine de sahip.

Hızlı ve Öfkeli 9

Fragmanda filmden çok fazla ipucu bulamasak da, kovalamaca sahnelerinin her zamanki gibi bol olduğunu söyleyebiliriz. Bir Toyota GT86’nın mıknatıs tarafından çekilmesi ise en çok dikkatimizi çeken sahnelerden biri oldu. Bunun dışında filmde ‘aile’ bağlarına da önem verildiğini görüyoruz.

Hızlı ve Öfkeli 9, daha önce serinin üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı bölümlerini yöneten Justin Lin tarafından yönetildi. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel kadroda yerini korurken Tokyo Drift filminde ölen ‘Han’ karakterini canlandıran Sung Kang da yeni film ile birlikte geri dönüş yapıyor. Daha önceki filmlerden tanıdığıımız Heren Mirren ve Charlize Theron da yine bu filmdeki yerini almış.

Fragmanda verilen mesaj ise şu şekilde: “Eski arkadaşlar dirilecek, eski düşmanlar geri dönecek, tarih yeniden yazılacak ve ailenin gerçek anlamı tam anlamıyla test edilecek.”

Geçtiğimiz sene sinemalara gelmesi beklenen film koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmişti. Bakalım salgın nedeniyle film bir kez daha ertelenecek mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu