2020 Toyota Supra, Hızlı ve Öfkeli 9 setinde

Hızlı ve Öfkeli 9 filminin çekimleri çoktan başlamış durumda. Gürcistan’ın Tiflis kentinde filmin aksiyon dolu sahnelerinin çekimine devam ediliyor.

Yeni filmde çoğunluğu çatışma sahnelerinden oluşan Hobbs ve Shaw’un aksine birçok sürüş sahnesine tanık olacağız. Bunun yanı sıra ilk filme göndermede bulunan turuncu renkli 2020 Toyota Supra modellerini görmek heyecanımızı bir kat daha arttırdı.

Yeni nesil Supra’nın renk skalasında turuncu renk bulunmuyor ancak yapımcılar 2001’de vizyona göre giren Hızlı ve Öfkeli filminde Paul Walker’ın kullandığı 1993 model Toyota Supra‘ya saygı duruşunda bulunmak için böyle bir renk seçmişler gibi görünüyor.

hızlı ve öfkeli 9

Çekimler sırasında görüntülenen Toyota Supra’larda Walker’ın kullandığı Supra’nın aksine herhangi bir body kit bulunmuyor. Ancak film içerisinde 2020 Toyota Supra’yı manuel şanzımanla ve NOS tüpleri ile görmek kimseyi şaşırtmayacaktır.

Gelen haberlere göre 2020 Toyota Supra’nın yanı sıra sette oldukça dikkat çekici siyah renkli 1970 Dodge Charger da yer alıyor. Bu otomobilin Vin Diesel tarafından canlandırılan Dominic Toretto’ya ait olacağını söylemeye gerek bile yok aslında.

Hızlı ve Öfkeli 9 filminin çekimleri İngiltere’de başladı ve çekimler birkaç ülkede daha devam edecek. Uzun süredir hayatımızda olan Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu filminin gösterim tarihi ilk olarak 19 Nisan 2019 olarak açıklandı ancak bu tarih Hobbs ve Shaw filmine yer açmak için 10 Nisan 2019’a ertelenmişti.

https://www.instagram.com/p/B1WguioAP5-/?utm_source=ig_embed

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu