Makyajlı SEAT Ibiza ve Arona 15 Nisan’da geliyor

SEAT, makyajlı Ibiza ve Arona modellerinin ilk teaser görsellerini yayınladı. Her iki model de 15 Nisan tarihinde gün yüzüne çıkacak.

Her iki model de “iç mekanda bir devrim” sunma sözü veriyor

Güncellenen Ibiza ve Arona, markanın diğer modellerine yaklaşarak yeni bir ön yüze sahip olacak. Aynı zamanda her iki model de “iç mekanda bir devrim” sunma sözü veriyor. Bu sözden anladığımız kadarıyla yenilenen modellerde daha büyük bir bilgi-eğlence sistemi ekranı ile birlikte yeni bir ön konsol tasarımı bizleri bekliyor. Dijital gösterge panellerini de güncellenen modellerde görmemiz mümkün.

Paylaşılan görsele dönecek olursak, dikkatimizi ilk çeken şey Arona’nın sis farları oldu. Ön farların hemen altına yerleştirilen bu sis farları araca tamamen yeni bir görünüm kazandırmış. Ayrıca bizlere kuzeni Skoda Yeti’yi de hatırlattı. Yeni sis farları ile birlikte değişen ön tampon aracın arazi kabiliyetine de göndermede bulunuyor.

Makyajlı SEAT Ibiza ise arka bölümüyle teaser görselindeki yerini almış. Bu bölümde dikkat çeken değişiklik model isminin yeni stili oluyor. Daha önce Leon ve Ateca modellerinde yer alan el yazısı stili artık Ibiza ve Arona’da da yer bulacak.

Yeni modelleri hakkında konuşan SEAT ve Cupra başkanı Wayne Griffiths, ”SEAT Ibiza, beş nesli boyunca satılan 6 milyona yakın araçla markanın başarısının mihenk taşı oldu, SEAT Arona ise geçen yıl en çok satılan 2. SEAT modeli oldu. Her iki modelin de güncellenmiş ve geliştirilmiş görünümü, araçların tasarımını yenilerken daha eksiksiz bir teklif sunmak için araçların inanılmaz özelliklerine katkıda bulunuyor.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu