Yeni KIA Cerato Güney Kore’de tanıtıldı

KIA, yeni Cerato modelinin üzerindeki örtüleri kaldırdı. Güney Kore’de gün yüzüne çıkan model bazı önemli yenilikleri içerisinde barındırıyor.

Yeniden tasarlanan farları ile dikkat çeken model, LED gündüz aydınlatmalarıyla da öne çıkıyor

Koreli üretici her ne kadar sadece üç fotoğraf paylaşmış olsa da bazı görsel değişiklikler göze çarpıyor. Modeldeki en büyük değişiklik olarak ön yüzü sayabiliriz. Yeniden tasarlanan farları ile dikkat çeken model, LED gündüz aydınlatmalarıyla da öne çıkıyor. Ön ızgara da elden geçirirlirken markanın yeni logosunu da görüyoruz.

Arka bölüme ilerlediğimizde LED aydınlatma grubu ile bezenmiş stop lambaları ile karşılaşıyoruz. Geri vites lambaları tamponun altındaki yerini korurken daha farklı bir tasarıma kavuşmuş. Bu bölümün altındaki difüzör ise markanın ‘kaplan burnu’ ön ızgarası ile uyum içerisinde. Bunların dışında Mineral Mavisi adı verilen yeni bir renk ile tercih edilebilen otomobil ayrıca yeni 17 inçlik jant seçeneğiyle geliyor.

Aracın iç mekanında da bazı değişiklikler yer alıyor. 10.25 inçlik bilgi-eğlence sistemi ekranı ile gelen model, yine aynı boyutlardaki dijital gösterge paneline ev sahipliği yapıyor. Bu dijital gösterge panelinin en üst donanım seviyesinde geldiğini söyleyelim. Ayrıca giriş seviyesinde 8 inçlik bir multimedya ekranının sunulacağı da gelen haberler arasında.

Yeni KIA Cerato için henüz aktarma organları ise açıklanmadı. Sadece sedan karoserin görsellerini paylaşan Koreli üreticinin ilerleyen günlerde hatchback versiyonun da fotoğraflarını paylaşmasını bekliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu