BMW i4 M50 tanıtımdan önce ortaya çıktı

BMW, geçtiğimiz günlerde i4 modelini tanıtırken, elektrikli modelin M versiyonunun da müjdesini vermişti. Bugün ortaya çıkan görselin ise BMW i4 M50 modeline ait olduğu iddia ediliyor.

Bavyeralı üretici, i4’ün 530 beygire varan çeşitli versiyonlara sahip olacağını doğrulamıştı

BMW Blog’da bir kullanıcı tarafından ortaya çıkarılan bu görselde M logosuna sahip karartılmış bir ızgaraya sahip daha sportif görünümlü bir i4 yer alıyor. Elektrikli otomobil ayrıca daha geniş hava girişlerine sahip daha agresif bir ön tampona da ev sahipliği yapıyor.

Bunların yanı sıra ön çamurluk havalandırmalarına sahip olan modelde aerodinamik yan aynalara da yer verilmiş. Koyu renkli detaylarla bezenen modelin çift renkli jantları da oldukça dikkat çekici görünüyor.

BMW sportif model hakkında fazla bir bilgilendirme yapmadı. Ancak Bavyeralı üretici, i4’ün 530 beygire varan çeşitli versiyonlara sahip olacağını doğrulamıştı. M versiyonunun bu güçlü motora ev sahipliği yapması muhtemel görünüyor. Marka tarafından daha önce yapılan açıklamada bu modelin yaklaşık 4 saniyede 100 km/s hıza ulaşabileceği belirtilmişti.

Bu etkileyici performansın aracın menziline nasıl bir etkide bulunacağını henüz bilmiyoruz. Ancak i4’ün WLPT döngüsüne göre 590 km’ye varan menzile sahip olacağı söylenmişti. Tabi ki hangi versiyonun bu menzile sahip olacağı açıklanmadı.

Elektrikli M modelleri hakkında pek fazla bir bilgiye sahip değiliz ancak nasıl ses çıkardıklarını biliyoruz. BMW, M modellerindeki yüksek güç ve hızlanmayı ifade edebilmek adına ünlü besteci Hans Zimmer ile bir araya geldi. Alman marka, bu ay içerisinde elektrikli M modellerinin seslerinin nasıl olacağına dair kısa bir paylaşım yaptı.

BMW i4 M50 hakkında daha fazla bilgi sahip olabilmek için 1 Haziran’daki resmi tanıtım gününü bekliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu