TOGG, sosyal medya dolandırıcılarına karşı uyardı

İnternet ve sosyal medya artık hayatımızın vazgeçilmezleri arasında. Her yerde olduğu gibi sosyal platformlarda da dolandırıcılar yer alıyor. Gelen son bilgilere göre dolandırıcılar TOGG üzerinden yurt dışındaki vatandaşlarımızı hedef almış durumda.

Bu dolandırıcıların önüne geçmek amacıyla Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu bir basın açıklaması yayınladı. Yapılan açıklamada TOGG’un hisse senetlerini sattığını iddia eden dolandırıcılara inanılmaması gerektiği belirtiliyor.

TOGG’un özellikle Almanya’da yaşayan yurttaşları uyardığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Çeşitli sosyal medya platformlarında çıkan ve özellikle yurt dışında yaşayan yurttaşlarımızı hedefleyen ‘yatırım fırsatı’ duyurularının gerçekliği bulunmayıp, TOGG ile herhangi bir bağlantısı yoktur, tamamen dolandırıcılık amacı taşımaktadır. TOGG hakkındaki tüm gelişmeleri lütfen sadece internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip ediniz.

Şimdilik bu konu hakkında detaylı bir bilgiye sahip değiliz. Ancak Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun açıklama yapma gereksinimi duyduğuna göre birçok insanımızın canı yanmış gibi görünüyor. Umarız bu açıklama ile birlikte bu dolandırıcılığın devamı gelmez.

TOGG’un takip edilebileceği internet sitesi ve sosyal medya hesaplar ise şöyle:

Web sitesi: https://www.togg.com.tr/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/toggas

Twitter: https://twitter.com/togg2022?s=21

Youtube: https://www.youtube.com/c/TOGG2022

Instagram: https://instagram.com/togg2022

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu