Efsanevi Chevrolet Chevelle günümüzde nasıl görünürdü?

2014 yılında çizilen bu eskiz modern Chevrolet Chevelle modeli olarak hayal edilmiş.

Piyasanın SUV modeller tarafından ele geçirildiği bu dönemde şık iki kapılı otomobiller görmek iyice zorlaşmaya başladı. Öyle ki, bazı markalar ikonik spor otomobillerinin isimlerini alıp yeni crossover modellerine aktarıyor. Bu yüzden GM tasarım ekibi tarafından paylaşılan bu eskiz hepimizi heyecanlandırdı.

GM’nin gövde tasarımının başı olan Brian Malczewski’nin kaleme alınan bu tasarım yakın zamanda GM Design tarafından Instagram‘da paylaşıldı. Aslında 2014 yılında çizilen bu eskiz modern Chevrolet Chevelle modeli olarak hayal edilmiş.

Eskize göz attığımızda efsanevi Chevelle modelinden herhangi bir iz göremiyoruz. Ancak bu durum aracın oldukça güzel göründüğü gerçeğini değiştirmiyor.

Konseptin ön kısmı, ızgara şekli ve ince LED farları ile Camaro ZL1 ve Blazer gibi mevcut Chevy’leri oldukça andırıyor. Modern Chevrolet Chevelle çıkıntılı kaputu ve şişkin çamurlukları ile bu modellerden ayrılıyor ve çok daha agresif bir görünüm sunuyor.

Şık tasarım öğeleri, dar pencereler ve büyük jantlarla yanlarda devam ediyor. Araçta ayrıca geleneksel yan aynalar yok çünkü bu sadece bir ön taslak.

Böyle bir otomobil üretilseydi, Camaro’ya daha yumuşak ve daha lüks bir alternatif olarak konumlandırılabilirdi. Ancak Chevrolet hali hazırda Corvette C8 ve Camaro gibi spor otomobiller üretiyor. Bu yüzden markanın portföyünde başka bir spor otomobil için yer yok maalesef.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu