Üretilen son Bugatti Veyron Super Sport satışa çıktı

Üretim bandını en son terk eden Bugatti Veyron Super Sport şu anda Birleşik Krallık’ta satılığa çıkarılmış durumda. Fiyatı konusunda herhangi bir açıklama yapılmayan aracın milyonlarca dolar karşılığında satılacağını tahmin etmeyen yoktur herhalde.

Koltuklardaki ‘The Last Super Sport’ yazısı aracın benzersizliğini kanıtlıyor

Bugatti, Veyron’un birçok özel versiyonunu üretti ancak bunlar arasında en özeli şüphesiz ki Super Sport. 2010 yılında 431.072 km/s hıza ulaşarak seri üretim araçlar hız rekorunu kıran modelin bir koleksiyon parçası olacağı daha o yıllardan belli olmuştu. Sadece 48 adet üretilmiş olması Bugatti Veyron Super Sport’u daha da değerli hâle getiriyor. Satışa çıkan bu aracın üretilen son Super Sport olması da cabası.

Bu özel Bugatti Veyron Super Sport mat siyah rengi ve aynı renkteki jantları ile dikkat çekiyor. Aracın rengine kontrast oluşturan kırmızı kaliperler aracı daha da iştah açıcı kılmış. Kaliperlere uygun şekilde döşenen iç mekanda kırmızı hakimiyeti dikkat çekiyor. Halı ve paspaslara kadar kırmızı rengin kullanıldığı iç mekan karbon fiber detaylarla desteklenmiş. Koltuklardaki ‘The Last Super Sport’ yazısı ise aracın benzersizliğini kanıtlar nitelikte.

Fransız hiper otomobil, Tom Hartley Jnr tarafından satılığa çıkarılmış durumda. Bu özel modelin Bugatti London tarafından her 12 ayda bir rutin servis bakımlarının kaydedildiğinin altı çizilmiş. Sadece 2.005 km’lik yol yapan bu güzelliğin Ocak 2022’ye kadar da garantisinin devam ettiği belirtiliyor.

Araç ile birlikte orijinal servis kitapçığı, yedek anahtarı, hız anahtarı, PDA, orijinal brandası, akü bakım seti, ilk yardım çantası ve çekme halkasının da bulunduğu söyleniyor. Tüm bunların ötesinde üretilen son Bugatti Veyron Super Sport olduğunu belgeleyen Bugatti imzalı sertifika aracın değerine değer katıyor.

Bakalım bu özel otomobil hangi fiyattan alıcı bulacak?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu