Hyundai hızlı modellerine yenisini ekliyor: Elantra N

Hyundai N Departmı model gamını genişletmeye devam ediyor. i20N, i30N ve Kona N‘in ardından Hyundai, Elantra N ile ilk defa bir sedan modeline de sportif dokunuşlarda bulunacak.

Tanıtım tarihi yaklaşırken Elantra N kamuflajlarından kurtuldu ve ilk net görüntüleri paylaşıldı.

Koreli otomobil üreticisi, geçen yıldan bu ya bu yana Elantra N hakkında ipuçları veriyor ve kamufle edilmiş prototipleri paylaşıyordu. Hatta bazı youtuber’lar bu aracı test etme şansı bile yakalamışlardı. Tanıtım tarihi yaklaşırken Elantra N de kamuflajlarından kurtuldu ve ilk net görüntüleri paylaşıldı.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, paylaşılan iki fotoğrafta Elantra N’yi, yan etekler ve arka difüzör boyunca kırmızı vurgularla tamamlanan N Departmanı’nın geleneksel Performans Mavisi ile görüyoruz. Buna ek olarak, Elantra N’nin diğer Hyundai N modelleri gibi büyük dairesel egzoz borularına sahip olduğunu ve siyah renkli bir arka spoylere sahip olduğunu da görüyoruz.

Paylaşılan diğer teaser görselinde ise aracın siyah detaylı gümüş renkli jantlarını görüyoruz. Bu jantlar, markanın i20 N ve i30 N modellerinde kullandıklarından oldukça farklı.

Hyundai Elantra N

Hyundai Motor Company’de N Yönetim ve Motor Sporları başkan yardımcısı Till Wartenberg, “Elantra N, heyecan verici N geliştirmeleriyle olağanüstü yeni Elantra’mızın daha sportif yanını ortaya çıkaran yüksek performanslı bir sedan. Dinamik sürüş özelliklerine ve performans tutkunlarının sevdiği tarza sahip, yarışlarda kendini kanıtlamış bir spor otomobil olacak şekilde tasarladık. N marka serisine olağanüstü bir ek olan ve nabzı hızlandıran performans sunan Elantra N’yi ortaya çıkarmak için sabırsızlanıyorum. Dijital dünya prömiyeri için bizi izlemeye devam edin.” ifadelerini kullandı.

Hyundai Elantra N’in diğer modellerden hatırladığımız 275 beygir güç üretebilen 2.0 litrelik turbo beslemeli üniteye ev sahipliği yapması bekleniyor. Performanslı model gücünü 6 ileri manuel ya da isteğe bağlı olarak 8 ileri çift kavramalı şanzımanla gücünü ön tekerleklere aktaracak.

Hyundai, otomobilin tanıtımı için bir tarih açıklamadı ancak önümüzdeki haftalarda daha fazla ayrıntını paylaşılması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu