Honda Accord ve City Türkiye’ye dönüyor

Honda City, Eylül ayında, Accord ise Ekim ayında Türkiye yollarına çıkacak

Honda Türkiye, ülkemizde sunduğu sedan model gamını genişletiyor. Markanın dünya çapında önemli satış adetlerine sahip modelleri arasında yer alan City ve Accord kısa bir süre sonra Türkiye’de satışa çıkacak. Büyüyen ölçüleri ve artan donanım seviyesi ile Honda City 2021 yılının Eylül ayında, Honda’nın efsaneleşmiş D segmenti sedan modeli Accord ise Ekim ayında Türkiye yollarında olacak.

Benzinli ve otomatik vites seçeneği ile ülkemize gelecek olan iki model ile Honda’nın sedan ailesi tamamlanmış olacak. Sedan segmentinde geniş bir ürün yelpazesine kavuşacak olan Honda Türkiye, bu modellerin satışa çıkması ile birlikte segmentteki iddiasını da güçlendirmeyi hedefliyor.

Honda, City’nin fiyatına karşılık sunduğu performans ile oldukça iddialı. Honda City, sunmuş olduğu yüksek bagaj hacmi, tek tuşla çalışma, 8” multimedya ekranı, 16” alaşım jantlar, LED farlar ile dikkat çekiyor. Yeni 1.5 litre VTEC motoru ve CVT şanzımanı ile performans ve konforu bir arada sunmayı vadeden Honda City, güvenlik donanımları ile de öne çıkmak istiyor. Honda City, Türkiye’de Eylül ayında satışa sunulması bekleniyor.

Uzun bir aradan sonra yeniden

ABD’nin en çok satan sedan modeli olan Honda Accord, Türkiye’de de başarılı satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor. Artan teknolojisi, standart yüksek donanımı ve performansı ile iddalı olan Accord, Türk müşterilerin beğenisine sunulacak. Honda Accord’un kaputunun altında 190 beygirlil güç üretebilen 1.5L VTEC Turbo motor yer alıyor. Sunduğu güç ile Accord’un D segmentinde elinin güçlü olacağını söyleyebiliriz. İç mekanda konforlu bir alan sunmak isteyen model, uzaktan çalıştırma, dış aydınlatma ve Honda SENSING güvenlik sistemleriyle de dikkat çekiyor. 45 yıllık geçmişi ile markanın ikonik modelleri arasında yer alan Honda Accord, Türkiye’de Ekim ayında satışa çıkacak. Her iki modelin de fiyat etiketlerini ise henüz bilmiyoruz.

Sedan otomobiller için güçlü bir pazar olan Türkiye’de bu modeller ile birlikte Honda elini iyice güçlendirecektir. Bakalım Japon üreticinin satış rakamları nasıl olacak?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu