Mugen, yeni Honda Civic için ilk aksesuarlarını tanıttı

Mugen, yeni Honda Civic için yakında sunacağı bazı parçaların ön tanıtımını yaptı. Firma yeni parçaları paylaştığı iki farklı görsel ile gözler önüne serdi.

Mugen, parçaların fiyatları ve resimleri de dahil olmak üzere tüm ayrıntıları 5 Eylül’de yayınlayacak

Ön bölümden başlayacak olursak; aracın ön ızgarasının yapılan eklenti ile birlikte daha geniş bir görünüme kavuştuğunu söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra modefiyenin olmazsa olmazı diyebileceğimiz daha agresif bir görüntü sunan splitter da gözümüden kaçmıyor. Siyah renkli splitter yine aynı renkteki yan marşpiyeller ile tamamlanmış. Arka bölüme doğru ilerlediğimizde de siyah dokunuşlar devam ediyor. Arka tampon eklentisinin yanı sıra yine aynı renkteki spoyler bu bölüme hareket kazandırmış. Arka kapı üzerinde yer alan çıkartmalar ile de Mugen’in dokunuşu tamamlanıyor.

Mugen, tüm bunların yanı sıra Honda Civic’in özel 18 inçlik dövme alüminyum jantlarla donatıldığını söylüyor. Ayrıca spor egzoz sistemi de modifiye şirketi tarafından sunulan parçalar arasında. Tüm bu dış aksesuarların yanı sıra şirket iç mekanda da bazı parçalar sunmayı planlıyor.

Honda Civic Mugen

Mugen, parçaların fiyatları ve resimleri de dahil olmak üzere tüm ayrıntıları 5 Eylül’de yayınlayacak. Mugen imzalı aksesuarların Japonya dışına sunulup sunulmayacağı henüz netlik kazanmış değil. Bu aksesuarların Japonya dışına çıktığı takdirde hangi pazarlarda sunulacağını da henüz bilmiyoruz.

Yeni Honda Civic‘in yakın zamanda piyasaya çıkmasını bekliyoruz. Özellikle 182 beygir güç ve 240 Nm tork üretebilen 1.5 litrelik turbo beslemeli modele, bu parçaların yakışacağını söyleyebiliriz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu