Wallbox ile istasyonlar eve taşınıyor!

Doğan Holding çatısı altında faaliyet gösteren Doğan Trend Otomotiv tarafından ülkemizde sunulan dünyanın araç şarj istasyonları sektöründeki öncü markası Wallbox, dünyada ve ülkemizde yaygınlaşmasını sürdüren elektrikli araç pazarına sağladığı katma değerle öne çıkmaya devam ediyor. Son olarak araç şarj istasyonu finansmanında bir ilki gerçekleştiren WaIlbox, bu alanda önemli bir iş birliğine imza attı. Finans sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Yapı Kredi Leasing ile yeni bir kampanyayı başlatan WalIbox, bu kapsamda şarj istasyonu sahibi olmak isteyenlere avantajlı alım seçenekleri sunuyor. Wallbox akıllı şarj ürünleri; yeni iş birliğiyle sunulan finansal kiralama yöntemi sayesinde, %1 KDV avantajı ve 18 aya varan taksit imkanıyla satın alınabiliyor. Böylelikle yakın gelecekte hem bayilerin olmazsa olmazı haline dönüşecek olan hem de ev ve iş yerlerinde kullanılabilen şarj cihazları, Wallbox sayesinde çok daha erişilebilir hale geliyor.

Elektrikli araç şarj çözümlerinde lider ve öncü olmayı hedefleyen WalIbox, küresel bir şirket olarak; evler, işletmeler ve şehirler için yenilikçi elektrikli araç şarj çözümleri sunuyor. Sahip olduğu teknolojiyle şarj işlemini basit, hızlı ve verimli hale getiren WalIbox, kurulduğu 2015 yılından günümüze, her marka elektrikli araca uyumlu akıllı şarj çözümlerini bireysel ve kurumsal müşterileri için sunuyor. Elektrikli araç şarj deneyimini bir akıllı telefon kullanmak kadar basit hale getirmeyi amaçlayan WalIbox, ürün yelpazesiyle araçları hem evde hem de işyerinde rahat şarj edebilme olanağı sunuyor.

Araç şarjında yenilikçi çözümler

İhtiyaca uygun şarj cihazlarını mobil aplikasyon ve arayüzü sayesinde, istenilen yerden akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlarla yönetme kolaylığına imkan tanıyan WalIbox şarj cihazları, yenilikçi özellikleri bünyesinde barındırıyor. Kompakt ve şık tasarımlı, kolay kullanımlı Wallbox şarj cihazlarının; güç ayarlama, erişim ve kilitleme, entegre sayaç, şarj planlama, güncelleme gibi avantajlı fonksiyonları bulunuyor. WaIIbox; Pulsar Plus, Cooper SB, Commander 2 ürünleriyle bireysel, kurumsal ve filo müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor.

WaIIbox

Wallbox Hakkında

2015 yılında İspanya’da kurulan Wallbox, dünyayı fosil yakıtlardan kurtarma misyonuna sahip hem ev hem de iş kullanımı için elektrikli araçlar ve plug-in hibritler için akıllı çözümler sunan bir şarj şirketidir. Müşterileri arasında büyük otomobil üreticileri, bireysel kullanıcılar ve büyük elektrik kuruluşları bulunmaktadır. Yılda 500.000 şarj cihazı üretim kapasitesine sahip Barselona fabrikasında ürün testi, üretimi ve teknik geliştirme süreçleri gerçekleştirilmektedir. 2016’da ilk ürün lansmanını yapan marka, 2017’de Madrid ofisini, 2018’de Çin’de üretim tesisini, 2019’da ise San Francisco’da yeni ofislerini açmıştır. 2021’de ise Wallstreet Newyork Borsası’nda işlem görmeye başlayan Wallbox, Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu