Kuhl Racing, Subaru BRZ için ilk gövde kitini tanıttı

Kuhl Racing, ikinci nesil Subaru BRZ için ilk gövde kitini tanıttı. Yeni gövde kiti ile birlikte spor otomobil çok daha agresif görünüyor.

Gövde kitinin değeri yaklaşık olarak 4.500 dolar olarak açıklandı

Toyota GR86 ve Subaru BRZ için Kuhl Racing’in özel gövde elemanlarının Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağı daha önce açıklanmıştı. Fuardan önce görselleri paylaşılan bu gövde kitini böylece daha erken görme fırsatı yakaladık.

BRZ’de yapılan değişikliklere göz atacak olursak; ön bölüm de ilk dikkat çeken detay splitter oluyor. Bu geniş splitter yan tarafta ise yan eteklerle birleşerek bir bütün oluşturulmuş.

Kuhl Racing ayrıca Subaru’nun arka bölümüne de el atmış. Aracın tamponun altına kolayca takılabilen özel difüzör sayesinde araç çok daha dinamik bir görünüme kavuşmuş. Titanyum egzoz borularıya da bu görüntü desteklenmiş.

Bu dış eklentilerin yanı sıra alçaltılmış bir süspansiyon sistemi ve Falken lastiklerine sarılmış bir 19 inçlik jant seti de BRZ’ye farklı bir hava katmış. Ayrıca otomobilin içinde ise bir Pioneer bilgi-eğlence sistemi ve Kuhl Racing yer paspasları bulunuyor.

Paketle ilgilenen Subaru BRZ sahipleri, paketi 520.000 yen yani yaklaşık 4.500$ karşılığında satın alabilecekler. Kuhl Racing, kitlerin üretimine ne zaman başlayacağını veya müşterilere ne zaman gönderim yapacağını henüz açıklamış değil.

Sizin BRZ için yapılan bu gövde hakkındaki yorumlarınız neler? Sizce bu bodykit BRZ’ye yakışmış mı?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu