Yeni BMW X1, 2 Mayıs’ta görücüye çıkıyor

BMW tüm hızıyla yeni araçlarını tanıtmaya devam ederken Mayıs ayının başında bizi yeni bir model daha bekliyor. Bavyeralı üretici Mayıs ayında yapılacak tanıtımı öncesinde yeni BMW X1 modelinin teaser görselini sosyal medya üzerinden paylaştı.

BMW yaptığı bir paylaşım ile birlikte yeni BMW X1’in 2 Mayıs Pazartesi günü yapılacak tanıtımına davet etti.

BMW yaptığı bir paylaşım ile birlikte yeni BMW X1’in 2 Mayıs Pazartesi günü yapılacak tanıtımına davet etti. Tanıtımına çok kısa bir süre kalan kompakt SUV model hakkında yakın zamanda daha fazla bilgiye ulaşmayı bekliyoruz.

Paylaşılan görsele dönecek olursak; yeni X1’in ana hatlarını ortaya koyan ön tanıtım görseli daha büyük bir araca işaret ediyor. Henüz aracın tasarımı hakkında net bir bilgi elimizde yok ancak daha büyük ön ızgaralarla karşılaşacağımızı şimdiden söyleyebiliriz. Her ne kadar tanıtımda iX1 modelinin bahsi geçmemiş olsa da, iX1 modelinin daha önce paylaşılan teaser görseli de yeni modele ışık tutabilir.

BMW iX1 ön tanıtım görseli

Elektrikli versiyon, yeni BMW X1’in tanıtımından kısa bir süre sonra bizlerle olacak. BMW’nin İngiltere departmanı küçük SUV modelin şarj edilebilir hibrit güç ünitesine sahip olacağını duyurdu. Ayrıca paylaşılan teaser görselleri farklı tasarımlı LED gündüz aydınlatma farlarını ortaya koydu.

Standart olarak önden çekişli olarak sunulacak olan yeni X1’in M Performance versiyonu da planlar dahilinde. M135i, X2 M35i ve M235i Gran Coupe modellerinde görev yapan güç ünitesini de yeni X1’in M Performance versiyonunda da görebiliriz. 300 beygir güç üreten bir versiyon ile Alman üretici Mercedes-AMG GLA 35 modeline rakip olmak isteyecektir.

Yeni BMW X1 hakkında bildiklerimiz şimdilik çeşitli iddialardan ibaret olsa da ilerleyen günlerde kompakt SUV model hakkında daha fazla bilgiye ulaşacağız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu