Honda’nın yepyeni SUV modeli ZR-V 2023’de geliyor!

Honda, yepyeni C-SUV modelinin adının ZR-V olacağını ve modelin 2023 yılında Avrupa’da satışa sunacağını açıkladı. Honda’nın SUV modelleri olan HR -V ve CR -V arasında konumlandırılan ZR -V ile Honda’nın SUV ürün gamı genişleyecek. Honda, müşterileri için elektrikli model seçeneklerini güçlendirirken; yeni ZR-V e:HEV hibrit güç aktarma sistemi ile donatılacak. ZR- V e:HEV’in 2023’te satışa sunulması Honda’nın Avrupa’daki elektrifikasyon stratejisinin bir sonraki adımı olarak değerlendiriliyor. Hızlı bir büyüme gösteren Avrupa’daki elektrikli SUV segmenti doğrultusunda Honda da yeni ZR- V e:HEV modeli ile bu alandaki marka ve ürün gamı evrimine işaret ediyor.

Honda ailesi genişliyor!

Twins olarak adlandırılıyor!

Honda, yerel ortak otomobil üretim Guangki Honda ile birlikte yeni üretilecek compact SUV’u ZR-V’yi duyurdu. ZR-V modeli aslında, ABD’ye özel üretilen HR-V modelinin bir Çin versiyonu olacak gibi. Tasarımları genel olarak benzerlik gösteriyor olsa da ZR- V daha küçük boyutlarda bir model olarak karşımıza çıkacak.

Benzerlikleri olsa da detaylarına indiğimizde birbirinden farklı tasarım detayları ile donatılmış olduklarını fark ediyoruz. Hibrit motor ile sunulması planlanan ZR-V, ülkemizde şuan satışta bulunan HR-V e:HEV ile aynı motoru mu paylaşacak sorusunun cevabını ilerleyen tarihte öğreneceğiz. İşte iki modelin fotoğrafları.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu