Cristiano Ronaldo’nun Bugatti Veyron’u hurdaya döndü!

Futbolculuğunun yanı sıra sahip olduğu süper otomobillerle de konuşulan Portekizli furbolcunun koleksiyonundan önemli bir parça eksilmiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo’nun korumalarından biri futbolcunun sahip olduğu Bugatti Veyron Vitesse ile kaza yaptı.

Hiper otomobil ile viraja hızlı giren koruma yolun kenarındaki bir tuğla duvara çarparak durabilmiş

Gelen bilgilere göre kaza, Ronaldo ve yakınları Mayorka adasında tatil yaparken meydana gelmiş. Kaza sırasında Ronaldo’nun araçta olmadığı aktarılırken, korumanın ise yara almadığı belirtildi. Kazanın ardından çekilen görüntüler, hiper otomobilin viraja hızlı girdikten sonra yolun kenarındaki bir tuğla duvara çarptığını ortaya koyuyor.

Kazanın ardından ismi açıklanmayan korumanın Portekizli futbolcuyla yolculuğuna devam etmek üzere kaza yerinden ayrıldığı iddia edildi. Kazanın ardından ise Bugatti Veyron‘un bir çekici ile kaza yerinden kaldırıldığı görünüyor.

The Daily Mail tarafından paylaşılan görüntülerde otomobilin ön tarafında bir miktar hasar olduğu ortaya kondu. Aracın ön tamponu ve splitter’ında çizikler olduğu görülürken asıl hasarın ise yolcu tarafında olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle aracın yan tarafında bulunan hava girişinin alt kısmında önemli bir hasar olduğu net şekilde görülüyor.

Bu kazanın Ronaldo’ya ne kadara mâl olacağı ise merak konusu. Eminiz bu miktar Portekizli futbolcuyu fazla etkilemeyecektir. Yine de bir Bugatti Veyron Vitesse’yi bu şekilde görmek oldukça üzücü.

Bakalım Cristiano Ronaldo’yu Bugatti Veyron Vitesse ile tekrar görebilecek miyiz?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu