Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupé’ye Yılın Tasarımı ödülü

tomotiv Gazetecileri Derneği (OGD)’nin bu sene 7.’sini düzenlediği Türkiye’de Yılın Otomobili yarışması heyecan ve çekişme dolu bir akşama sahne oldu. 2021’de ilk defa verilen “Yılın Tasarımı” ödülü bu yıl ikinci kez konusunda uzman gazetecilerden oluşan OGD üyelerinin tasarımını beğendiği modeller için yaptığı oylamayla belirlendi.

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupé, Hyundai Tucson ve Cupra Formentor’un önünde “Yılın Tasarımı” ödülünün sahibi oldu

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupé, tasarımıyla Hyundai Tucson ve Cupra Formentor’un önüne geçerek 2022’de “Yılın Tasarımı” ödülünün sahibi oldu.

Hem otomotiv sektörü profesyonellerini hem de alanında uzman otomotiv gazetecilerini bir araya getiren “Türkiye’de Yılın Otomobili” organizasyonu için Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) yönetimine ve üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupé’nin layık görüldüğü ‘Yılın Tasarımı’ ödülüyle ilgili olarak “Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupé modelimizin zarif silueti ve göz kamaştıran tasarımı siz değerli OGD üyelerinin oylarıyla tescillendi. Bu çok kıymetli ödül için hepinize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, ödülü BMW tutkunları adına büyük bir gurur ve heyecanla alıyorum” dedi. 

Yeni BMW 420i Gran Coupé, markanın imzası niteliğinde olan ve birçok yeni BMW modelinde yekpare biçiminde tasarlanan böbrek ızgaraları ile öne çıkıyor. Bir önceki jenerasyonuna kıyasla boyutları artan Yeni BMW 420i Gran Coupé, iç mekânda daha cömert ve çok yönlü bir yaşam alanına sahip.

Sportif coupé tasarımını dört kapılı otomobil kullanışlılığıyla birleştiren Yeni BMW 420i Gran Coupé, Aralık ayı itibariyle Borusan Otomotiv yetkili satıcılarındaki yerini almıştı. Yeni BMW 420i Gran Coupé, 1.6 litrelik motoruyla 170 bg güç ve 250 Nm tork üretiyor.

Türkiye’de M-Sport tasarım seçeneğiyle satın alınabilen Yeni BMW 420i Gran Coupé, atletik görünümlü dış tasarımının yanında, standart olarak sunulan Elektrikli Cam Tavan, Isıtmalı Ön Koltuklar, Sürüş Asistanı ve Park Asistanı gibi özellikleri ile de oldukça iddialı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu