Bugatti yeni modelinin ilk ipuçlarını paylaştı!

Monterey Otomobil Haftası birçok yeniliklerle karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Etkinliğin en çok dikkat çeken markalarından bir tanesi de hiç kuşkusuz Bugatti olacak. Fransız otomobil markası etkinlik yaklaşırken gizemli modelinin ipuçlarını paylaştı.

Chiron’un üretimi sonlanırken, Bugatti’den gelen yeni teaser merak uyandırdı

Bugatti, Twitter üzerinden paylaştığı kısa bir videoda, 19 Ağustos’ta The Quail, A Motorsports Gathering’de yeni modellerini tanıtacaklarını duyurdu. Videoda fazla bir detaya yer verilmezken, aracın LED farları gözler önüne seriliyor.

Bu gizemli modelin farlarının Chiron‘dan oldukça farklı bir tasarıma sahip olacağı net bir şekilde görülüyor. Chiron’daki yatay farların aksine yeni modelde dikey formlu bir aydınlatma grubu ile karşılaşacağız.

Öte yandan Fransız üretici diğer bir paylaşımında ise aracın arka bölümünü de kısa bir videoda gözler önüne seriyor. “Türünün son örneği” başlıklı paylaşım bizlere Chiron’un son özel versiyonunu düşündürse de tamamen farklı bir modele de ışık tutuyor olabilir. Elektrikli modellere adım attığımız bugünlerde Bugatti’nin son içten yanmalı motorlu aracına da bakıyor olmamız muhtemel görünüyor.

Tasarımı ile Divo ve Bolide gibi özel modellerden de ayrılan gizemli aracın, yeni bir özel versiyon ya da konsept olacağı düşünülüyor. Önümüzdeki hafta bu model hakkında daha fazla bilgiye ulaşmayı umuyoruz.

Diğer yandan ise Chiron da artık ömrünün sonuna doğru yaklaşıyor. Geçen ay Bugatti, son Chiron Super Sport 300+’ın sahibine teslim edildiğini duyurdu. Bu yılın başlarında da Avrupa’daki son Chiron ve Chiron Sports’un sahibine ulaştığı açıklanmıştı. Bu durum, şirket tarafından paylaşılan kısa videoyu daha da merak uyandırıcı hâle getiriyor.

Geçtiğimiz yaz Bugatti-Rimaz ortaklığı duyurulmuştu. Güçlerini birleştiren iki şirketin henüz ortak bir çalışmasını görmedik. Ancak iki süper otomobil üreticisinin ortaklığından doğacak elektrikli araçları önümüzdeki dönemde görebiliriz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu