Alfa Romeo Giulia ve Stelvio makyajlanıyor!

Alfa Romeo’nun Giulia ve Stelvio modellerinin makyaj operasyonunu ve yeni Competizione paketini ortaya koyan görseller zamanından önce internete düştü. Alfa Romeo Giulia ve Stelvio makyaj ile birlikte İtalyan markanın Tonale modelinde sunduğu yeni tasarım detaylarına kavuşacak.

Yenilenen sedan ve SUV model aynı zamanda bir dizi yeni sürücü asistanı sisteme de kavuşabilir.

Alfa Romeo’dan henüz konu hakkında resmi bir açıklama gelmezken, ortaya çıkan görseller ise Autopareri adlı sitede paylaşılmış durumda. Aşağıdaki görsel Stelvio’nun yeniden tasarlanan LED farlarını, tamponun bir kısmını ve yeni hava girişlerini ortaya koyuyor.

Diğer bir görselde ise modellere eklenecek yeni Competizione paketinin logosunu görüyoruz. Siyah parlak logo, C harfinin üzerindeki kırmızı detay ile öne çıkarılıyor. Bunların yanı sıra paylaşılan üçüncü görselde ise modellerinde hava girişleri ve sürücü asistan sistemlerinin sensörlerini görmek mümkün.

Makyajlı modellerdeki görsel değişiklikler, muhtemelen yeni döşeme seçenekleri, logolar, yeni jant tasarımları ile birlikte farlar ve tamponlardaki tasarım farklılıkları ile sınırlı kalacak. Bunun yanı sıra makyajlı Alfa Romeo Giulia ve Stelvio, büyük ihtimalle Tonale’nin yeni bilgi-eğlence sisteminden faydalanacak. Yenilenen sedan ve SUV model aynı zamanda bir dizi yeni sürücü asistanı sisteme de kavuşabilir.

Alfa Romeo’nun güç aktarma organlarını güncelleyip güncellemeyeceği ise henüz belli değil. Ancak yenilenen modellerde en azından bir tane elektrik desteki bir aktarma organı görmeyi bekliyoruz. Bunun yanı sıra dizel seçenekler ise model gamından kaldırılabilir.

Gelen bilgilere göre Alfa Romeo, paylaşılan bu görselleri günün ilerkeyen saatlerinde resmi olarak sunabilir. Giulia ve Stelvio, yapılan bu güncelleme ile birlikte 2026 yılına kadar hayatlarına devam edecek. İtalyan üretici sonrasında ise bu modellerin yerini alacak elektrikli araçlar planlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu