Yeni nesil Mercedes-Benz E-Serisi ortaya çıktı!

Mercedes-Benz artık yaşlanan E-Serisi model gamını yenilemeye hazırlanıyor. Daha önce kamuflajları ile birkaç kez kendisini gösteren model bu sefer daha detaylı bir şekilde ortaya çıktı.

Yeni Mercedes-Benz E-Serisi’nin görselleri sızdırıldı

Alman üretici diğer modellerinde uyguladığı tasarım felsefesini yeni E-Serisi’ne de aktarma peşinde. Yeni model, S-Serisi’ne benzer şekilde geniş ızgarası ile öne çıkıyor. Altıgen formlu geniş ön ızgara ise farlarla bütünlük oluşturuyor. Yeni modelde far tasarımı ise en çok dikkat çeken detay olarak öne çıkıyor. Yeni Mercedes-Benz E-Serisi, diğer modellerin aksine hafif girintili tasarıma sahip aydınlatma grubu ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Çinli Xincheping tarafından paylaşılan görseller aracın konsol tasarımını da ortaya koyuyor. Aracın iç mekanına büyük bilgi-eğlence sistemi ekranı hakim olacak. Bilgi-eğlence sistemi ekranının üzerinde ise yolcu tarafına doğru uzanan ince havalandırma menfezinin oldukça şık göründüğünü söyleyebiliriz.

Aracın daha önce çıkan casus fotoğraflarında ise yan tarafın büyük ölçüde aynı kalacağı görülüyor. Arka bölüm için ise aynı şeyi söylemek oldukça zor. Sadece kamuflajlı halini gördüğümüz arka bölümde büyük değişiklikler bizleri bekliyor. Bu bölümde markanın diğer araçlarında olduğu gibi daha ince stop lambaları ile karşılaşmayı bekliyoruz. Aynı zamanda yeni bir tampon tasarımı ile daha sportif bir görünüm sunulabilir.

Yeni Mercedes-Benz E-Serisi’nin 2023 yılının ilk bölümünde tanıtılması bekleniyor. Motor seçeneklerinin ise çeşitli hibrit ve dizel ünitelerden oluşması muhtemel görünüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu