Yeni Porsche Cayenne tanıtımdan önce yüzünü gösterdi!

Porsche, yeni Cayenne modelini Şangay Otomobil Fuarı’nda tanıtmaya hazırlanıyor. Alman üretici tanıtıma oldukça kısa bir süre kala yeni SUV modelinin yüzünü bizlerle paylaştı. Yeni modelin tanıtımı ise 18 Nisan’da yapılacak.

Paylaşılan yeni görsel ile birlikte Porsche Cayenne’nin ön yüzünü görme fırsatı yakalıyoruz

Daha önce iç mekanı gözler önüne serilen SUV modelin ön yüzünü paylaşılan yeni görsel ile birlikte görme fırsatı yakalıyoruz. Yeni aydınlatma grubu ile birlikte Porsche’nin elektrikli modeli Taycan’a göndermede bulunan Cayenne, dörtlü LED farları ile öne çıkıyor. Ön bölümde ayrıca farlarla uygun şekilde daha köşeli hava girişlerine yer verilmiş.

Porsche, yeni SUV modelinin ön yüzünü paylaşırken, aracın testleri sırasında çekilen casus fotoğraflar ile arka bölüm hakkında da fikir sahibi olduk. Aracın boydan boya uzanan stop lambalarının parçalı LED grafiklerinin bir hayli dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz. Aracın ikonik köşeli egzoz çıkışları ise yeni nesilde de korunuyor.

Porsche Cayenne

İç mekana geçtiğimizde Porsche Cayenne’nin bu bölümde daha dramatik değişikliklere ev sahipliği yaptığını görüyoruz. Özellikle yolcu koltuğu önünde sunulan 10,9 inçlik ekran iç mekandaki en büyük değişikliği oluşturuyor. Diğer yandan 12,6 inç dijital gösterge paneli, 12,3 inç bilgi-eğlence sistemi ekranı ise iç mekanda dikkat çeken diğer detaylar arasında.

Kabini daha detaylı incelediğimizde ise 911 modelinden esintiler görmek mümkün. Cayenne’nin 911’den alınan direksiyon simidi iç mekana daha sportif bir hava kazandırıyor. Bunun yanı sıra yeni iklimlendirme kontrollerine ev sahipliği yapan araçta havalandırma menfezlerinin tasarımı de elden geçirilmiş. Konsolun ortasına konumlandırılan geleneksel kronometre ise yerini koruyor.

Porsche Cayenne

Yeni Cayenne’nin iç ve dış tasarımı büyük ölçüde ortaya çıkarken, kaputun altındaki gelişmeler hakkındaki bilgilerimizi oldukça sınırlı. Ancak Stuttgart merkezli şirketin yeni SUV modelinin daha güçlü bir motor ve daha büyük bataryaya sahip bir şarj edilebilir hibrit versiyona sahip olacağını söyleyebiliriz.

Porsche’nin yeni SUV modelinin 18 Nisan’da tanıtılması ile birlikte araç hakkında çok daha fazla bilgiy sahip olacağız. Peki siz yeni Porsche Cayenne hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu