Yeni BMW M3 CS Touring’in çıkış tarihi belli oldu!

Alman otomobil üreticisi BMW, geçtiğimiz dönemlerde test edilirken görüntülenen M3 CS Touring modelini 2025’te tanıtmayı planlıyor.

BMW Blog tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni M3 CS Touring, M3 Touring Competition xDrive modelinin üzerine inşa edilecek. Halihazırda bizlerin karşısına çıkan Touring, 3.0 litrelik çift turbolu altı silindirli motoruyla birlikte ünitesiyle 510 beygir güç üretebilse de CS versiyonunda bu performans verisinin geliştirilmesini bekliyoruz. Büyük ihtimalle sportif versiyon, sedan gibi 550 beygir güç üretebilecek. Sedan gibi dört çeker sunulacak olan CS Touring, sekiz ileri otomatik bir şanzımanla kombine edilecek.

M3 CS Sedan, 0-100 km/s hızlanmasını sadece 3.2 saniyede gerçekleştirebiliyor. Büyük ihtimalle tanıtılacak olan Touring versiyon da benzer değerleri bizlere sunacak. Sportif olması sebebiyle araç çeşitli hafifletilmiş karbon fiber parçalara ve özel lastiklere sahip olacak. Sedan versiyonda karşımıza çıkan dökme alüminyum gergi desteği, uyarlanabilir amortisörler, viraj denge çubukları ve direksiyondaki çeşitli değişiklikler oldukça dikkat çekiyor. Touring’de de bu tarz dikkat çeken değişikliklerin gerçekleştirilmesini ve standart versiyondan daha hafif olarak karşımıza çıkacağını düşünüyoruz.

Kabin tarafında ise dışarıda olduğu gibi çeşitli değişikliklerin yapılmasını ve yarış koltuklarının araca entegre edilmesini bekliyoruz. Paylaşılan bilgilere göre araç, az sayıda üniteyle sınırlı olacak. Bu da üretimin 2.000 adetten az gerçekleştirileceği anlamına geliyor. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce yeni BMW M3 CS Touring nasıl olacak? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu