Audi A4, 2019 model yılı için makyajlandı

Değişiklikleri farketmek için oldukça dikkatli gözlere sahip olmak gerekiyor.

Audi, A4 Sedan ve Avant modellerini makyaj operasyonuna tâbi tuttu.

Değişiklikleri farketmek için oldukça dikkatli gözlere sahip olmak gerekiyor. Beşgen formlu hava girişlerine sahip yeni bir ön tampona kavuşan modelde hem S-Line hem de standart donanım için yeni jantlar sunulacak. Yeni ön tampon, hava akışının bir kısmını tekerlek yuvalarına yönlendiren açıklıklara sahip. S-Line donanımlı modeller üç boyutlu bir ön ızgarayla gelirken ayrıca tamponun alt bölümü de ince bir parçayla birleştirilmiş.

Diğer değişiklikler arasında ise önceki modeldeki yuvarlak formlu türevlerinden farklı olarak trapezoid şeklindeki egzoz çıkışları yer alıyor. Avant versiyonunda RS’ten alınan bir spoylere yer verilirken Turbo Mavi adı verilen yeni bir senk de seçeneklere eklenmiş.

Yeni S Line paketi, Audi Sport 19 inç jantlar, kırmızı fren kaliperleri, spor süspansiyon ve LED farlar ile birlikte geliyor. İç bölümde ise RS karbon kaplamalar ve siyah kısmi deri spor koltuklara ver verilmiş. Ayrıca müşteriler, opsiyonel olarak S Spor koltukları Magma Kırmızı ve diğer renklerde tercih edebilecekler.

Audi, teknik anlamda ise herhangi bir değişiklik hakkında bilgi vermedi. Bu yüzden 2019 Audi A4 modellerinin güç ünitelerinde herhangi bir değişim olmasını beklemiyoruz. Geniş bir motor yelpazesine sahip olan A4, 1.4 litrelik TFSI motordan 3.0 litrelik V6 dizel TDI üniteue kadar birçok seçenekle sunulmaya devam edecek. Yeni model ayrıca sıkıştırılmış doğal gaz ile çalışan CNG güç ünitesiyle de alıcı bulacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu